SageНа Порозі Знову Осінь Ми Не Те Щоби Їй Раді

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - На Порозі Знову Осінь Ми Не Те Щоби Їй Раді

Пісня "На порозі знову осінь" виконавця SAGE розповідає про складні відносини, які переживають розлуку та зміни, що приходять з осінню. Ліричний герой описує свої почуття та спогади, які тісно переплетені з образом осені, символізуючи кінець і водночас перехідний період у їхніх стосунках.

У першому куплеті відчувається ностальгія та смуток через неминуче розставання. Ліричний герой говорить про те, як він "губиться" у волоссі коханої, що символізує його спроби знайти втіху та забуття в останніх моментах їхнього спільного часу. Метафора з Метроградом та Меркурієм у ретрограді підкреслює збентеженість та емоційну напруженість, яку він відчуває через майбутнє розлучення.

Другий куплет розкриває плани обох сторін після розставання: кохана поїде вчитися в Польщу, а ліричний герой - шукатиме розраду в Києві. Це підкреслює розбіжності в їхніх життєвих шляхах та самотність, яку кожен із них відчуває. Ностальгія "як лавина" та нездатність спати "вже дві доби" відображають глибокий емоційний біль від усвідомлення кінця їхніх відносин.

В останніх рядках ліричний герой приймає своє місце у житті коханої як тимчасове, етап, який "майже добіг кінця". Він закликає забути всі обіцянки та фантазії, які вони ділили, визнаючи, що всередині відчуває "безодню". Ця частина підсумовує сумніви та розчарування, які супроводжують кінець відносин, але також відчуття необхідності цього розставання для майбутнього обох. Пісня є виразом болю, втрати та рефлексії над тимчасовістю стосунків і змінами, які вони приносять у життя людей.

Коментарі (1)
  1. Stomenintrog24.05.2024
    Часом зміна сезонів відчувається глибше, ніж зміна днів. Залишаюсь на хвилі меланхолії, шукаючи сенси у звуках. Хто знає, що насправді криється за цими нотами?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!