ZelenookaЯк Жаль Що Я Повірила Складаю Все Як Lego Вдавати Тобі Легше Ніж Насправді Бути

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Як Жаль Що Я Повірила Складаю Все Як Lego Вдавати Тобі Легше Ніж Насправді Бути

Текст пісні, який ви навели, розповідає про болісні відчуття та розчарування в стосунках. Виконавиця ділиться своїми переживаннями щодо відносин, які здаються безкінечним циклом пробачень та розчарувань. Вона втомилася від постійних ігор і невдач, які стали частиною її стосунків.

Слова пісні передають глибоку емоційну біль та розчарування внаслідок невірності та брехні з боку партнера. "Скільки разів ти казав мені пробач?" - це риторичне запитання, що підкреслює безліч обіцянок, які були порушені. Вона говорить про втому від повторення тих самих помилок і про неможливість продовжувати таке життя.

Фраза "Як жаль, що я повірила складаю все, як Lego" може символізувати спроби виконавиці побудувати свої стосунки, вкладаючи у них зусилля та надії, але її партнер лише вдає, що все добре, замість того, щоб дійсно бути щирим та відданим. Вона відкрила для себе правду про його обмани та гру в "трикутник", що мабуть, означає його зради.

У пісні йдеться про самоповагу та відмову від деструктивних відносин. "Та моє серце - не твій приз" вказує на рішучість виконавиці не дозволити собі бути об'єктом маніпуляцій та ігор. Вона закликає партнера забути про неї та шукати її лише у снах, а не в реальному житті, підкреслюючи своє бажання відпустити минуле та рухатися вперед.

В цілому, пісня є емоційним вираженням втрати, самоусвідомлення та прагнення до особистої свободи після токсичних стосунків. Вона нагадує про важливість вірити в себе та не дозволяти іншим тягнути себе вниз.

Коментарі (2)
  1. Tranegnanpau14.05.2024
    Завжди дивувалась, як музика може так влучно описувати наші почуття. "Як жаль що я повірила" від Zelenooka - наче вібрація емоцій, складених з пазлів життя. Мелодія розслабляє, а слова проникають у душу, ніби легкий подих вітерця. Слухаю і відчуваю, як еуфорія огортає кожну клітинку. Іноді потрібно просто закрити очі та дати музиці перенести нас у світ, де можна бути собою. Раджу
  2. Ringrespajing7.05.2024
    Дуже круто, що можна скачати такий глибокий трек! Зізнаюсь, кожне слово ніби крутить всередині мене колесо емоцій, але тепер, коли пісня зі мною на телефоні, можна і переляк втішити музикою. Ти, Zelenooka, наче майстер Lego в музиці!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!