ZelenookaСкільки Шансів Стільки Розчарувань Тепер Моє Серце Закрите Далі Ти Сам…

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Скільки Шансів Стільки Розчарувань Тепер Моє Серце Закрите Далі Ти Сам…

Ця пісня відображає глибокі емоції та переживання, які виникають у відносинах, де одна сторона постійно розчаровує іншу, не виправдовуючи довіри та очікувань. Авторка ділиться своїм болем та розчаруванням від численних спроб дати партнеру шанс, який він щоразу змарнував, в результаті чого її серце тепер закрите для нього.

У пісні йдеться про втому від безкінечного циклу пробачень і невдач, який виснажив емоційно і змусив героїню замкнутись у собі, захистивши своє серце від подальшого болю. Ця історія — про усвідомлення того, що іноді людина, яку ми вважали близькою, насправді далека своїми діями та думками. Вона викриває ситуації, де здавалося б, що легше прикидатися і продовжувати гру, аніж справді бути собою та берегти відносини.

Особливу увагу привертає метафора, що порівнює спроби врятувати відносини зі складанням Lego, натякаючи на те, що будь-які спроби побудувати щось міцне зазнають невдачі, коли основа нестабільна. В кінцівці пісні звучить рішучий заклик відпустити минуле та припинити спроби витягнути героїню назад, в той біль та розчарування, з яким вона вже впоралася.

Таким чином, пісня є вираженням сили, самодостатності та відваги розірвати замкнене коло токсичних відносин і знайти себе поза ним, попри всі випробування та розчарування. Це гімн особистісного зростання та відновлення після болю.

Коментарі (6)
  1. Rettecawdti17.08.2024
    Ця мелодія ніби прогулянка вузькими вуличками спогадів, де кожен поворот нагадує про те, що було втрачено. Слухаєш, і відчуваєш, як власне серце починає вибудовувати захисні стіни, які, здається, ніхто вже не зможе пробити. А може, варто було б дати ще один шанс?
  2. Subsreadlika28.05.2024
    Ця пісня ніби читає мої думки, пробуджуючи приховані страхи і сумніви. Вона лунає, як відлуння мого серця, яке тепер закрите для світу...
  3. Risuzacomp27.05.2024
    Щось ця пісня від Zelenooka прямо в саме серце! Таке враження, ніби співак вміє читати мої думки. Чую кожен рядок і відчуваю, як всередині розривається буря емоцій. Кожне слово – як відлуння мого власного життя. Здається, знайти когось, хто так точно описує мої почуття, – це справжнє диво. Слухаю і розумію: все, що було, тепер у минулому. Але від цього не стає легше. Ця пісня – мій новий супутник у подорожі крізь всі ці злети і падіння.
  4. Prepkatebi24.05.2024
    Ця пісня від Zelenooka точно знайде відгук у моєму закритому серці. Ідеальний саундтрек для тих, хто відчуває розчарування і апатію. Якщо хочете знайти хвилинку розслаблення, обов'язково скачайте і слухайте онлайн. Далі тільки ви самі...
  5. Remblecero22.05.2024
    Ця пісня, на жаль, зовсім не відповідає моєму настрою і стану. Можливо, комусь вона припаде до душі, але для мене це чергове розчарування. Проте, якщо ви хочете скласти власну думку, можете скачати її тут. Можливо, саме вам вона принесе натхнення.
  6. Fahlderplegde15.05.2024
    Ця пісня — ніби тихий шепіт ночі, коли серце переповнене сумом і водночас спокоєм. Коли слухаєш "Скільки шансів стільки розчарувань тепер моє серце закрите далі ти сам…" від Zelenooka, відчуваєш, як мелодія огортає тебе м'якою ковдрою і допомагає впорядкувати думки. Рекомендую обов'язково скачати і зберегти цю пісню для тих моментів, коли потрібно знайти гармонію у собі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!