Lely45Й Не Сміюсь Лише Ненавиджу

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Й Не Сміюсь Лише Ненавиджу

Текст пісні "Й не сміюсь лише ненавиджу" виконавця LELY45 виражає глибоке розчарування і критику сучасного суспільства та його цінностей. Автор рефлексує над втраченими ідеалами та фальшивим романтизмом, який, на його думку, призвів до колективного морального банкрутства. Висловлюється песимістична думка, що всі сподівання та мрії виявилися марними, і люди опинилися у своєрідному Пеклі, створеному власними руками.

У пісні використовується символізм, щоб підкреслити відчуття відчаю та безвихідності. "Байки про світло у кінці тунелю" слугують алегорією наївної віри в краще майбутнє, яке ніколи не настає. Це спонукає слухачів замислитися над власними життєвими цінностями та виборами.

Заклик "Ласкаво просимо у Пекло" виконується з іронією та гіркотою, наголошуючи на тому, що людство самотужки створює своє нещастя через ігнорування реальності та втечу від відповідальності. В цілому, пісня є мрачним, але проникливим роздумом про сучасну людську долю, втрачені надії та пошуки смислу в існуванні, яке здається сповненим розчарувань.

Коментарі (1)
  1. Profondeli20.04.2024
    Щойно прослухала "Й не сміюсь лише ненавиджу" від LELY45 і відчула, як кожен акорд відгукується у моїй душі. Ця пісня - як шторм, що змиває всі барви, залишаючи лише сірі відтінки моїх почуттів. Заворожливо та моторошно водночас! Музика, що змушує замислитись.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!