DoviІ Здається Що Дзвонить Телефон В Руці

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Здається Що Дзвонить Телефон В Руці

Пісня "І здається що дзвонить телефон в руці" виконавця DOVI - це ліричний вираз глибоких емоцій та переживань, сповнений метафор та символізму. У перших рядках ми бачимо образи, що передають почуття свободи, невимушеності та бажання вирватися зі звичного життя. Автор зображує картину, де думки, "вкриті капюшонами", символізують захист та віддаленість від зовнішнього світу, в той же час вказуючи на бажання залишитися непоміченим. Літати "разом з комину як дим" і "над балконами, людьми" - це метафора відчуття легкості, можливості дивитися на своє життя збоку, як на фільм, не бути прив'язаним до землі та повсякденних проблем.

Далі текст пісні занурює слухача в атмосферу меланхолії та ностальгії. Образи дощу, який "намалює" кохану особу на вікні, хмар, що нагадують обличчя, вказують на глибоку прихильність та тугу за втраченим. Автор говорить про те, що навіть найзвичайніші речі та явища нагадують йому про кохану людину, чий образ переслідує його скрізь. Фраза "І здається що дзвонить телефон в руці, Хоч давно сіла в нім батарея" символізує марні очікування та сподівання почути голос коханої людини, незважаючи на розуміння її відсутності або втрати зв'язку.

В цілому, пісня переповнена сумом за минулим, спогадами про щасливі моменти, що вже не повернуться, і болем від усвідомлення самотності. Через образи та символи автор висловлює глибоку емоційну бурю, що охоплює його, та намагається знайти спокій у спогадах про минуле.

Коментарі (1)
  1. Eraphinun13.06.2024
    Незрозуміло, чому, але ця пісня "І здається що дзвонить телефон в руці" від DOVI викликає у мене дивні почуття. Можливо, тому що звучить, як ехо моїх власних думок. Вона навіює темряву, пробуджує нервозність і змушує відчувати сором за ті моменти, які я хотів би забути. Але водночас, щось раціональне в мені змушує слухати далі, в пошуках відповідей. Незвичайний трек.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!