DoviІ Твій Запах Я Чую В Алеях

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Твій Запах Я Чую В Алеях

У цій пісні виконавець DOVI занурює слухача в атмосферу глибокого рефлексивного стану, в якому спогади і почуття переплітаються з реальністю. Початкові рядки, "Думки вкриті капюшонами, а ми Вилітали разом з комину як дим І летіли над балконами, людьми І дивились на своє життя як фільм", відображають бажання вирватися з повсякденної рутини, відчути легкість і свободу, а також здатність дивитися на своє життя з боку, як на кінематографічний шедевр.

Подальші рядки, "Дощ тебе на вікні намалює Хмари схожі на твоє обличчя У всіх надписах бачу імʼя твоє Коли їду я уздовж узбіччя", висвітлюють мотив ностальгії та туги за коханою особою. Все навколо нагадує про неї, її образ малюється у найнесподіваніших місцях і моментах, що свідчить про глибоку прив'язаність та вплив, який ця людина мала на життя автора.

Завершальні рядки, "Куди гляну - там є твої контури І твій запах я чую в алеях І здається що дзвонить телефон в руці Хоч давно сіла в нім батарея", підкреслюють невимовну втрату та спустошеність, що залишилися після розставання. Переживання втрати таке інтенсивне, що навіть найпростіші речі, як запах у алеях чи очікування дзвінка, стають приводом для спогадів та мрій про повернення минулого. Ця пісня – це поетичне втілення спогадів, любові, ностальгії та сподівань, що назавжди закарбувалися у серці автора.

Коментарі (1)
  1. Choybioripho14.05.2024
    Зайшов, натрапив на цей трек і тепер не можу відволіктися від нього. Щось у ньому є таке, що чіпляє навіть у моєму розгубленому стані. Мабуть, залишуся тут довше.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!