KindratХай Розквітне Це Гілля

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хай Розквітне Це Гілля

Пісня "Хай розквітне це гілля" виконавця KINDRAT глибоко вражає своїм змістом, який відображає біль і надію народу, що переживає війну. Від самого початку тексту, де згадується про рідну землю та заклик до її захисту, створюється образ сильного зв'язку людей зі своєю землею та бажання її зберегти за будь-яку ціну. Фраза "Рід наш плачем скріпля" відображає глибоку емоційну біль та жертви, які приносяться у боротьбі за свободу.

У другому куплеті розкривається тема самопожертви та героїзму, де солдати, стоячи рівно в ряд, захищають свою землю, не зважаючи на небезпеку. Це демонструє нескінченну відвагу та готовність захищати свою державу до останнього. Згадка про "не скоро ще зоря" підкреслює тривалість та тяжкість випробувань, що випали на долю народу.

У пісні також присутній мотив надії та майбутнього миру, де автор висловлює віру в те, що війна закінчиться, а зло і темрява покинуть домівки, зробивши місце для тепла і світла. Образи "Наші прапори видно" та "Воля літає в повітрі" символізують незламність духу та прагнення до свободи, незважаючи на всі випробування.

Заключні рядки пісні, які повторюють початковий заклик до збереження рідної землі та надії на її відродження, закріплюють головну думку твору - про непереможність духу народу, що бореться за свою свободу та майбутнє. Ця пісня є гімном стійкості, любові до Батьківщини та віри в перемогу добра над злом.

Коментарі (1)
  1. Ernterranwy22.05.2024
    Ця пісня - мов ніжний весняний вітерець, що розвіває думки та мрії. Слухаю і відчуваю, як кожна нота пробуджує в мені нові емоції. Скачати цю мелодію - наче зберегти частинку мрій у своїй колекції. "Хай розквітне це гілля" - справжня знахідка для розсіяного серця!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!