KindratІ Порохом Пахне Роса Не Повториться Це Ніколи

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Порохом Пахне Роса Не Повториться Це Ніколи

Пісня KINDRAT "І порохом пахне роса" відображає глибокі емоції та переживання, пов'язані з війною, втратою, надією та відвагою народу, який захищає свою землю. У перших рядках автор звертається до рідної землі з проханням зберегти поля та природу, як символи життя та майбутнього відродження, незважаючи на скорботу та втрати.

Слідуючі рядки описують солдатів, які стоять захистом своєї країни, підкреслюючи їхню сміливість та готовність зустріти небезпеку обличчям до обличчя. Це образ відданості та героїзму, який підкреслюється образами бою та викликів, з якими вони стикаються.

Автор висловлює сподівання на мир та кінець війни, віру в те, що темрява відступить з домівок, а тепло та світло повернуться. Ці рядки несуть в собі меседж незламності духу нації, віру в краще майбутнє, де пануватиме мир та злагода.

Пісня також акцентує на символізмі українського прапора та свободи, які залишаються видимими та непохитними навіть у найтемніші часи. Вона закінчується повторенням звернення до землі з проханням про збереження та відродження, що символізує безкінечний цикл життя, боротьби та надії на майбутнє. Образи палаючого неба та роси, що пахне порохом, ще раз нагадують про жертви та ціну свободи, але також про непереможність духу нації, яка бореться за своє майбутнє.

Коментарі (4)
  1. Cherlokewer13.06.2024
    Вау, це неймовірно! Такий трек, що аж змусив задуматись про вічне і те, що ми можемо втратити. Ця музика зливається з душею і залишає слід у серці. Однозначно варто слухати!
  2. Timodtiohar28.05.2024
    Сьогоднішній день не приніс нічого хорошого, і моя душа відчуває себе такою самотньою. Але ця пісня KINDRAT мовби повернула мені віру в маленькі дива. Звук дощу і мелодія, яка наче заграє з моїми емоціями, змушують забути про розчарування. Хочеться слухати ще і ще...
  3. Compmapniga25.05.2024
    Слухаю цю пісню і відчуваю внутрішній бій, але щось в ній викликає цікавість, яка не дає відірватися. Навіть якщо здається нудною, в кожній ноті ховається щось більше, що змушує зупинитися і дослухатися. Щось, що залишиться з тобою назавжди.
  4. Imecernen3.04.2024
    Завжди думав, що пісні не вміють малювати картини. Але "І порохом пахне роса не повториться це ніколи" від KINDRAT - це ніби пензель, що кожним акордом розфарбовує мою уяву. У сонливому стані й тоскному настрої, ця пісня стає мостом між мрією та реальністю, де кожен звук - це крок до внутрішнього спокою. Не думав, що музика може так впливати, але KINDRAT знайшов шлях до мого інтровертного серця. Дякую за цей танець емоцій у нічній тиші.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!