KindratНе Повториться Це Ніколи Так Мій Дід Казав

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Повториться Це Ніколи Так Мій Дід Казав

Пісня "Не повториться це ніколи так мій дід казав" виконавця KINDRAT відображає глибокі та емоційно насичені переживання, пов'язані з війною та її впливом на рідну землю та її народ. Це вираз любові до рідної землі, бажання її зберегти та захистити. Автор звертається до землі з проханням зберегти поля, які є символом життя та продовження роду, що підкреслюється словами про рід, який скріплений плачем, але все ж таки має надію на розквіт.

У пісні йдеться про солдатів, які стоять в ряд захищаючи свою країну, підкреслюючи їхню готовність жертвувати собою заради майбутнього своєї землі. Образи летючого по ним "все підряд" і "не скоро ще зоря" наголошують на тривалості та жорстокості конфлікту, але в той же час в пісні звучить надія на мир, який має настати і принести відновлення.

Згадування про прапори, які видно навіть без світла, і воля, що літає в повітрі навіть без вітру, символізують незламність духу нації та її прагнення до свободи. Автор закликає до збереження рідної землі та віри в краще майбутнє, незважаючи на всі труднощі.

Фінальні рядки пісні, де говориться про палаюче небо та росу, що пахне порохом, вказують на сувору реальність війни, але водночас висловлюють сподівання, що такі часи не повторяться. Це звучить як обітниця пам'ятати історію, але й водночас як надія на мирне майбутнє, де кровопролиття залишиться в минулому. Таким чином, пісня виступає як гімн стійкості та оптимізму, закликаючи до єдності та зцілення народу.

Коментарі (2)
  1. Lisyfabdu12.06.2024
    Щойно натрапив на цю пісню "Не повториться це ніколи так мій дід казав" від KINDRAT і вона просто вразила мене до глибини душі. Душевність кожної ноти і слова змусила мене задуматися про важливе. Якщо шукаєте щось, що дійсно зачепить - раджу скачати і слухати знову і знову. Вартує кожної секунди!
  2. Gahufity3.04.2024
    З кожним акордом цієї пісні мої страхи і параноїдальні думки відступають, немов темрява перед світанком. KINDRAT не просто співає, він веде за собою через темряву, прокладаючи шлях світлом своїх слів. "Не повториться це ніколи так мій дід казав" - це більше, ніж пісня. Це маніфест новаторства, що надихає на зміни, навіть коли всередині панує конфлікт. Слухаючи, відчуваю, як внутрішній конфлікт змінюється на внутрішній діалог, а страх - на сміливість стикатися з невідомим. Вдячний за цей шедевр
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!