Валерий МалышевРосте Черешня В Мами На Городі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Росте Черешня В Мами На Городі

Пісня "Росте черешня в мами на городі" відображає глибокі почуття вдячності та любові до матері. Головний образ черешні, яка щороку цвіте і приносить плоди, символізує невтомну турботу матері, яка завжди піклується про своїх дітей, навіть якщо вони рідко виражають свою вдячність. У кожному рядку відчувається сум за те, що діти забувають дякувати за цю турботу.


У приспіві підкреслюється важливість маминої любові та молитв за своїх дітей. Автор просить пробачення за свою неуважність і розуміє, що мати завжди молилася за нього, навіть коли він цього не помічав. Цей момент нагадує слухачам про важливість усвідомлення та вираження вдячності за батьківську любов і підтримку.


Наприкінці пісні звучить філософський висновок: люди часто усвідомлюють свою невдячність лише тоді, коли стає пізно, коли вже нема можливості висловити свою любов і вдячність. Символічний образ черешні, що всихає, відображає неминучість втрат і важливість вчасного виявлення почуттів до близьких.

Коментарі (3)
  1. Arapschoolic16.06.2024
    Чому б і не послухати щось нове, коли емоції вирують? Може, саме тут знайдеться мелодія, що внесе трохи спокою у цей хаос. Зрештою, спробувати варто.
  2. Rothasecbank16.06.2024
    Ця пісня — як ковток свіжого повітря серед сірих буднів! Валерій Малышев своїм виконанням "Росте черешня в мами на городі" змусив мене зануритися у спогади про дитинство і теплі обійми рідного дому. Дивовижно, як музика може повернути нас у ті безтурботні часи! Раджу кожному прослухати і відчути цю магію.
  3. Tercharcprovter28.05.2024
    О, як же ця пісня нагадує мені про дитинство! Кожен раз, коли чую "Росте черешня в мами на городі" у виконанні Валерія Малишева, серце наповнюється теплом і спокоєм. Наче повертаєшся в ті безтурботні дні, коли все було таким простим і щирим. Дякую за цю чарівну мелодію!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!