BoomboxБуваю Страшний Та Насправді Ж Дитина Мабуть Усе Іще Первісна Людина

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Буваю Страшний Та Насправді Ж Дитина Мабуть Усе Іще Первісна Людина

Пісня "Поліна" українського гурту Boombox переплітає теми вразливості, внутрішньої боротьби та відносин. У тексті пісні вокаліст, звертаючись до дівчини на ім'я Поліна, висловлює свої власні сумніви та слабкості. Він описує себе як "страшний", "дитина" та "первісна людина", вказуючи на свою емоційну сировину та незахищеність.

Лірика пісні включає зіставлення себе з відомими героями поп-культури, такими як Бекхем, Джастін Тімберлейк, Брюс Вілліс, Джордж Клуні, Сильвестр Сталлоне, Бред Пітт та Арнольд Шварценеггер. Автор порівнює їхні сильні сторони з власними вадами та недоліками, зазначаючи, що він не має їхньої ідеалізованої впевненості та харизми. Він відчуває себе зрадником і "безпринципною твариною" порівняно з цими ідеалізованими образами.

Наостанок, виконавець звертається до Поліни, просить її розуміння та прийняття його справжнього "я". Він наголошує, що не цінує конфліктів та втручання у свої справи, підкреслюючи своє бажання залишатися щирим та автентичним у їхніх стосунках. Це прохання про прощення та сприйняття, що розкриває його глибоку потребу в емоційній підтримці та визнанні від Поліни. Центральний образ пісні - зображення співака на колінах перед Поліною - символізує його вразливість та готовність змінитися заради їхнього спільного майбутнього.

Коментарі (1)
  1. Concsihona21.05.2024
    Ця мелодія нагадує мені дитячі спогади, коли світ здавався таким простим і водночас таємничим. Сиджу на дивані, сором'язливо усміхаюся, розчиняючись у ритмах, що заспокоюють і розслабляють. Дивно, як музика може одночасно і зворушувати, і розважати.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!