GoaЩоб Собаки Не Брехали

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Щоб Собаки Не Брехали

Пісня "Щоб собаки не брехали" від Go_A має легкий та ігривий народний характер, де основним мотивом є бажання молодої дівчини насолоджуватися молодістю та веселощами, відходячи від повсякденних обов’язків. В тексті розповідається про дівчат, які пішли жати зелене жито, але забули взяти серпи, що є алюзією на їхнє бажання уникнути праці та віддатися розвагам.

Замість того, щоб займатися жнивами, головна героїня вирішує піти до хлопців, відчуваючи сильні емоції до одного з козаків, заради якого вона навіть "розтоптала черевички". Цей елемент підкреслює її глибокі почуття та жертву з її боку.

Інший куплет розкриває історію про те, як хлопець приходить до неї не з пустими руками, але з торбою грошей. Відмова дівчини від грошей на користь "хорошого", з яким вона хоче летіти, показує її бажання жити за покликом серця, а не за матеріальними благами.

Завершується пісня мотивами свободи та молодіжного максималізму: дівчина хоче танцювати і веселитися, поки їй це дозволяє її здоров'я та сили. Весь текст пісні переплетений із зображеннями народного життя, емоційного вибору та нескінченної молодості.

Коментарі (2)
  1. Okradishu5.06.2024
    Ну ось, ідеально для того, щоб заплутати думки та трохи розслабитися під незвичайні ритми. Вміють вони створити щось таке, що змушує задуматися і водночас відволіктися. Пробував вже? Якщо ні, то час спробувати!
  2. Cucparkspinin2.05.2024
    Мабуть, ця пісня просто розуміє мене краще, ніж я сам себе. Навіть собаки, здається, зрозуміли мою депресію. Може, вони теж мають свої дні, коли хочеться просто сказати "щоб собаки не брехали" і заслухатися у власному сумному настрої. Дякую, GoA, за музику, що врятувала мене від нудьги та відчуття безнадії.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!