SkryabinІ Менше Прийдеться Добра Вигрібати

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Менше Прийдеться Добра Вигрібати

Пісня "І менше прийдеться добра вигрібати" гурту Скрябін пропонує слухачам жорстку критику неправдивих стосунків та фальшивої любові через образ розчарування у партнері. Ліричний герой відчуває глибоке розчарування та злість, сприймаючи всі листи та прояви емоцій від коханої як марні та безцінні, порівнюючи їх з макулатурою. Ці слова підсилюють відчуття болю і відторгнення, викликане відсутністю щирості та глибини в стосунках.

Описана у пісні жінка зображена як особа, яка не змогла витримати розлуку, чекаючи чоловіка з армії. Замість цього вона віддала перевагу авантюрним романам та емоційній невірності, що ще більше демонструє її нещирість. Це зображує конфлікт між обіцянками та реальними діями, що спонукає героя пісні відкинути її спроби повернути стосунки.

У висновковій частині пісні ліричний герой здається прийшов до рішення шукати нових стосунків з кимось, хто більш відповідає його уявленням про справжню любов і чесність. Він згадує про необхідність мати поряд з собою людину, яка би цінувала прості людські якості і мала менше амбіцій до драматизму та обману, що символізує бажання повернутися до щирості і глибини відносин. Загалом, пісня є виразом глибокого розчарування у фальшивих емоціях і відносинах, які ведуть до болю та самотності.

Коментарі (1)
  1. Toutpsisate6.05.2024
    Неймовірно, що можна зустріти пісні, які викликають таку гармонію в душі, аж навіть забуваєш про голод! "І менше прийдеться добра вигрібати" від Skryabin завжди нагадує, що в житті є місце для легкості та позитиву. Чудово, коли музика відчувається не просто слухом, а всім серцем. Слухаю і насолоджуюся кожною нотою! Ця пісня - справжній подарунок для інтуїтивних душ.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!