BoomboxКоли Не В Свої Справи Люди Пхнуть Пику Це Все Пусте Одне Ти Знати Повинна

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Коли Не В Свої Справи Люди Пхнуть Пику Це Все Пусте Одне Ти Знати Повинна

Пісня "Поліна" українського гурту Boombox відображає емоційний стан ліричного героя, який відчуває себе недостойним уваги своєї коханої через власні вади та соціальні недоліки. Він зіставляє себе з популярними кіногероями та знаменитостями, такими як Бекхем, Джастін Тімберлейк, Брюс Вілліс, Джордж Клуні, Сільвестр Сталлоне, Бред Пітт та Арнольд Шварценеггер. Ці порівняння показують, як він відчуває себе меншим порівняно з ними через їхній успіх, зовнішній вигляд та впевненість у собі.

Ліричний герой звертається до Поліни, просить її прийняти його таким, яким він є, незважаючи на його недоліки. Він визнає, що є "суцільною вадою, соціальною провиною" та "суцільною зрадою безпринципною твариною", але все ж таки прагне, щоб вона зрозуміла його справжні почуття та прийняла його з усіма недосконалостями.

У тексті також присутня тема втручання сторонніх у особисте життя, коли "люди пхнуть пику не в свої справи". Це підсилює його невдоволення суспільством та акцентує на тому, що важливі тільки почуття і розуміння між ним і Поліною. Пісня закінчується проникливим приспівом, де він знову стверджує свою відданість та кохання, незважаючи на усі негаразди. Це виявляє глибину його почуттів та бажання залишитися з нею. Через ці емоційні зізнання в тексті, пісня набуває інтимного та особистісного характеру, підкреслюючи складність людських емоцій та відносин.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!