Okean ElzyМи Не Однi Ми Не Живi Виключіть Нас

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ми Не Однi Ми Не Живi Виключіть Нас

Текст пісні "Ми не одні ми не живі виключіть нас" виконавця Okean Elzy розгортає перед слухачем картину зневіри та відчуженості в особистих стосунках. У пісні мова йде про відчуття безжиттєвості, коли людина відчуває себе вимкненою та ізольованою, ніби не горить внутрішнім вогнем, що живить її емоції та бажання. Ліричний герой викликає образи нічного міста після дощу, що є метафорою висохлих почуттів і згаслого бажання.

У цій пісні відчувається певна пасивність і зневіра. Згадки про погашення вітру та суху ніч натякають на відсутність змін та стагнацію. Саме запрошення "виключити час" свідчить про бажання зупинити момент, що не приносить задоволення або змін. Фраза "ти ж не гориш" має на увазі відсутність пристрасті та емоційної віддачі між партнерами.

Заклики до дії, як-от "немає вогню і води", "ти манекен", підкреслюють відсутність життєвої сили та автентичності в існуванні персонажів. Вони втратили здатність відчувати та реагувати на зовнішні подразники. Останній рядок "Не така, як всі, замовляй таксі" може символізувати бажання вирватися із циклу байдужості, намагання знайти шлях до відновлення свого істинного "я".

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!