Okean ElzyТи Не Вогонь I Не Вода Ти Манекен

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Не Вогонь I Не Вода Ти Манекен

Пісня "Ти не вогонь і не вода, ти манекен" від українського гурту "Океан Ельзи" містить глибокі, але дещо загадкові ліричні образи, які розкривають відчуття відчуженості та втрати близькості між людьми. У перших строфах описується момент після дощу, коли ніч висохла, а вітер стих. Це може символізувати кінець емоційного зливу, після якого залишилася тільки порожнеча і відсутність життєвої енергії.

Згадується стан людей, які не є "живими" і просять "виключити" їх, що може вказувати на бажання відсторонитися від зовнішнього світу або відчай від неможливості знайти справжній зв'язок. Образ "ти манекен" підкреслює пустоту та відсутність емоційної відгукуваності в іншій людині, з якою ведеться діалог.

Ліричний герой звертається до когось, хто не здатний відповідати йому взаємністю на емоційному рівні, просить вимкнути час і зупинити рутину. В пісні також звучить бажання повернутися до минулого, до "Ангельського саду", де, можливо, було знайдено спокій чи щастя. Це створює враження ностальгії та прагнення до втраченої гармонії. Завершується пісня словами про те, що вона "не така, як всі" і пропозицією замовити таксі, що може символізувати рішучість піти від нездорових відносин.

Коментарі (4)
  1. Speakrowhirlge13.06.2024
    Ого, така музика, що змушує серце битися швидше! Дуже глибоко, навіть не очікував. Час слухати!
  2. Siohietherba30.05.2024
    Друзі, хто ще не чув цю пісню від "Океану Ельзи"? Вона створена для того, щоб занурити вас у стан спокою і роздумів. Якщо ви шукаєте спосіб відволіктися від хворобливих відчуттів і знайти гармонію, обов’язково завантажте або прослухайте "Ти не вогонь і не вода, ти манекен". Це справжнє диво!
  3. Rencachigigg25.05.2024
    Пісня "Ти не вогонь i не вода ти манекен" від Океан Ельзи залишає дивне відчуття порожнечі. Музика, яка нагадує про забуте, відчуваєш себе ошеломленою, а раціональність бере верх над емоціями. Слухати чи не слухати знову – ось в чому питання.
  4. Roisuppsorpli21.05.2024
    Ця пісня "Ти не вогонь i не вода ти манекен" від Океану Ельзи – це наче фон для мого розбитого настрою. Може, скачати її, щоб хоч якось зібрати себе докупи? Хоча... може, і не варто. Або варто? Хто знає...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!