BoomboxЦе Все Пусте Одне Ти Знати Повинна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Це Все Пусте Одне Ти Знати Повинна

Пісня "Це все пусте одне ти знати повинна" українського гурту Boombox виражає глибоку особисту емоцію та відвертість зі сторони виконавця. Ліричний герой звертається до жінки на ім'я Поліна, висловлюючи свої почуття та вразливість. Він зізнається у своїй недосконалості та соціальній провині, порівнюючи себе з відомими символами успіху та сили, такими як Бекхем, Джастін Тімберлейк, Брюс Вілліс, Джордж Клуні, Сильвестр Сталлоне та Бред Пітт.

На противагу цим культурним іконам, які часто сприймаються як ідеали мужності та успіху, ліричний герой представляє себе як звичайну, недосконалу особу. Він зізнається в тому, що має свої слабкості та страхи, зокрема страх бути відкинутим чи не прийнятим. Ця відвертість і щирість стає основною темою пісні, де він просить Поліну зрозуміти й прийняти його таким, як він є, попри всі його недоліки.

У пісні використовуються метафори та порівняння, щоб підкреслити контраст між героєм пісні та гламурними образами знаменитостей. Основний посил закликає до справжності та прийняття власних емоцій, а також важливості особистої правди у відносинах між людьми. Пісня підкреслює, що найважливіше, що Поліна повинна зрозуміти, це щирість почуттів героя, незважаючи на його зовнішні недоліки та соціальні стигми. Це викладено в рефренах, де він повторює, що "Це все пусте, одне ти знати повинна".

Коментарі (1)
  1. Ciocolscompdif17.06.2024
    Привіт! Ой, яка гарна можливість – скачати "Це все пусте одне ти знати повинна" від Boombox. Сьогодні якраз настрій такий мінливий, але ця пісня здається саме тим, що мені зараз потрібно. Давайте разом поринемо у світ музики!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!