BoomboxУ Всіх Тату Є Це Я Так Констатую Трапляються Ж Комусь Казкові Герої

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - У Всіх Тату Є Це Я Так Констатую Трапляються Ж Комусь Казкові Герої

Пісня "Поліна" виконавця Boombox - це ліричний вираз сповіді чоловіка перед жінкою, яку він любить. В тексті він порівнює себе з популярними чоловіками, такими як Бекхем, Джастін, Брюс, Клуні, Сталлоне та іншими, які в очах суспільства вважаються справжніми героями або ідеалами. Вони мають всі необхідні якості, щоб бути улюбленцями публіки, включаючи вигляд, мужність, силу.

З іншого боку, герой пісні вважає себе "суцільною вадою", "соціальною провиною" - це свідчить про його внутрішній конфлікт та почуття неповноцінності порівняно з "казковими героями". Він визнає, що може виглядати страшним, але насправді залишається дитиною в душі, натякаючи на свою вразливість та емоційну незрілість.

Основний мотив пісні – це прохання про прийняття й розуміння. Герой пісні просить Поліну прийняти його таким, яким він є, попри всі його недоліки і внутрішні конфлікти. Він звертається до неї з проханням про прощення та розуміння, символізуючи своє прохання коліноприклоненням. Ця образна дія підсилює його щирість і відчайдушне бажання знайти спільну мову з Поліною, показуючи свою готовність до компромісів та бажання зміцнити їхні стосунки.

Коментарі (3)
  1. Xidoubtprinphy6.06.2024
    Тільки справжні емоції та несподівані сюжети здатні так торкнутися душі. Завантажуй і відкривай новий світ!
  2. Beuhydgamo3.06.2024
    Не знаю, чи знайдеться той, хто зможе підняти настрій краще, але ця мелодія точно дарує якісь дивні, але енергійні відчуття. Можливо, саме те, що потрібно, коли не все так, як хотілося б.
  3. Tomtifunryo16.05.2024
    Гей, народ! Усі з татуюваннями, а я просто слухаю "Boombox". "У всіх тату є це я так констатую трапляються ж комусь казкові герої" - ця пісня реально качає! Якщо шукаєте щось енергійне, раджу скачати і оцінити
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!