BoomboxЯ Не Люблю Ні Галасу Ані Крику Коли Не В Свої Справи Люди Пхнуть Пику

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Не Люблю Ні Галасу Ані Крику Коли Не В Свої Справи Люди Пхнуть Пику

Пісня "Поліна" від українського гурту Boombox виражає глибокі почуття та думки ліричного героя до жінки на ім'я Поліна. У тексті відчувається сповідь чоловіка, який відкриває свою душу перед об'єктом своїх почуттів. Він просить Поліну звернути увагу на нього, визнаючи свої недоліки та людські слабкості.

Ліричний герой наголошує на своєму невдоволенні суспільним галасом і тим, що інші люди втручаються в його особисте життя. Він стверджує, що все це неважливо та зазначає, що для нього найважливіша тільки Поліна. Це вказує на його спробу зосередитися на особистих стосунках, відкидаючи зайвий шум.

В одній із строф він згадує кілька відомих кіноакторів, як символи ідеалізованих героїв, проте наголошує, що він сам є справжнім і живим, хоч і не ідеальним. Це демонструє його бажання бути прийнятим Поліною таким, яким він є насправді, з усіма вадами.

Загалом, пісня передає глибокий емоційний досвід, звернення до коханої, і прохання про прийняття та розуміння, попри все зовнішнє та внутрішнє, що може їх розділяти. Використання повторів та образних звертань до голлівудських зірок робить текст більш живим та зрозумілим для слухача.

Коментарі (5)
  1. Resynrockhand18.06.2024
    Я зазвичай не люблю галас і крики, але ця пісня Boombox змушує замислитись. Навіть в стані внутрішнього конфлікту, варто скачати і дати їй шанс. Можливо, вона допоможе знайти відповіді.
  2. Acscararan29.05.2024
    Щось мені ця пісня не заходить. Навіщо витрачати час на прослуховування? Краще скачати і забути.
  3. Gnommasrtabto23.05.2024
    Ну що сказати, пісня, як пісня. Може комусь і зайде, але мені, відверто кажучи, щось не дуже. Проте кожному своє, як то кажуть. І не заздрю тим, хто пробуватиме влізти у мої справи після прослуховування. 😏
  4. Pastisitmu21.05.2024
    Розслабляюсь на максимум, але з енергійним настроєм завжди готовий до нових пригод! Ця пісня Boombox - справжня знахідка для тих, хто цінує якісну музику без зайвого галасу і крику. Заходьте, слухайте онлайн або завантажуйте і відчуйте силу справжніх емоцій!
  5. Faxacotta9.05.2024
    Хоч настрій і грустний, але ця пісня звучить як чарівна тиша в галасливому світі. Зараз саме час скачати її та відчути, як все навколо нарешті вгамовується. Boombox завжди вміє сказати те, що треба
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!