YarmakВід Ворога Залишиться Тут Тільки Дим Та Попіл

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Від Ворога Залишиться Тут Тільки Дим Та Попіл

Пісня YarmaK "Від ворога залишиться тут тільки дим та попіл" висловлює потужний патріотичний дух, який переживає випробування війною і загарбництвом. Лірика пісні зображує витримку та рішучість українського народу, який, незважаючи на спроби підкорити його, залишається непохитним і непереможним. Висловлюються теми виживання і боротьби, де з кожного дому люди беруть до рук зброю, щоб захистити свою свободу.

Є також згадка про історичні постаті та події, які відіграли значущу роль у формуванні української ідентичності та спротиву. Співак нагадує про ціну, яку довелося заплатити за свободу і незалежність, і про величезні жертви, які приносить війна. Він говорить про героїзм та жертовність українських воїнів, які стали символами національної гордості.

Заключна частина пісні переходить до афірмації волі до життя та свободи, підкреслюючи незламність духу народу. Артист висловлює гордість за те, що народився і живе в Україні, країні воїнів і героїв, і відзначає, що ворогу не вдасться знищити душу і серце українського народу, з якого залишиться лише "дим та попіл".

Коментарі (4)
  1. Sqamcailasvai15.08.2024
    Ця пісня, наче відгук душі на виклики часу, змушує задуматись і відчути силу духу. Завантажити її варто, аби завжди мати з собою частинку цієї неймовірної енергії!
  2. Oustimilead16.06.2024
    Пісня "Від ворога залишиться тут тільки дим та попіл" від YarmaK пробуджує в мені дивний коктейль відчуттів. Попри страх перед майбутнім, ці рядки вселяють надію та віру в перемогу. Я амбіверт, тому мені важко висловити всі емоції, але ця композиція дійсно має силу. Рекомендую всім послухати!
  3. Iglesviestan26.05.2024
    Це наче слухати мелодію, яка перетворює похмурі думки на іскри радості. Кожна нота мов оживляє серце та сповнює душу світлом. Така музика нагадує нам про те, що навіть у найтемніші часи є місце для світла та надії.
  4. Brusexpopli15.05.2024
    Ця пісня YarmaK нагадує мені про незламність нашого духу. Кожне слово – це постріл у темряву, кожна нота – крок до світла. Слухаючи, відчуваю, як попіл минулого перетворюється на майбутнє, яке ми будуємо своїми мріями і вірою. Завантажуйте і відчуйте міць нового дня
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!