Okean ElzyКоли Навколо Ні Душі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Коли Навколо Ні Душі

Пісня "Коли навколо ні душі" від українського гурту "Океан Ельзи" пронизана глибоким емоційним змістом, що висловлює почуття відданості та безумовної любові. У тексті передається стан самотності та бажання бути з коханою особою в моменти, коли "навколо ні душі". Ліричний герой звертається до коханої, виражаючи своє глибоке бажання заспівати пісню лише для неї, що є символом його емоційної прив'язаності та особливості їхнього зв'язку.

У другій частині тексту ліричний герой акцентує на тому, що ніщо зовнішнє не може відірвати його від коханої. Він говорить про "колючий дріт" і "синє небо", символізуючи перешкоди і випробування, а також про "чужий терновий цвіт", що може бути метафорою заздрості або зради. Однак, ніщо не може змусити його відмовитися від своїх почуттів.

Завершується пісня апокаліптичним образом зупинки Землі, що підкреслює важливість коханої особи для ліричного героя. Навіть у випадку кінця світу, він не зможе віддати її, бо "ти була і є моя". Це підтверджує універсальність і безумовність його любові, яка залишається непохитною незважаючи на всі зовнішні виклики.

Коментарі (1)
  1. Clenvarecress14.05.2024
    Захопливий трек, але цього разу не зачепив. Можливо, спробую його ще раз у більш спокійній обстановці. Загалом, має потенціал. Сподіваюся, наступний раз буде кращим. Надія є
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!