Артем ЛоікТут Далеко Не Paradise

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тут Далеко Не Paradise

Пісня "Тут далеко не paradise" Артема Лоіка пронизана важкими образами і емоціями, в яких відчувається біль і реалії жорстокого світу. Виконавець розповідає про далеко не райські умови існування, використовуючи гру метафор, щоб передати складність і трагічність людських доль.

Лоік через лірику своїх пісень ділиться історіями, які несуть велике навантаження емоційного і соціального характеру. Він розповідає про особисті переживання, про трагедії близьких людей і про горе, яке не вдається відштовхнути. Фраза "не вдягай голу правду рядками метафор, а людям її на папері дай" вказує на необхідність прямого висловлювання жорстокої правди, не прикрашаючи її.

В тексті також містяться звернення до близьких друзів, пропозиції поділитися своїми історіями, якщо в них немає власних, що підкреслює важливість спілкування та підтримки у важкі часи. Історії, які переповнені болем і випробуваннями, стають символом спільних переживань і взаєморозуміння між людьми, які перебувають у схожих обставинах.

Завершується пісня закликом не ігнорувати сувору реальність, але замість того розділити її з іншими через творчість і поезію, показуючи, що мистецтво може бути засобом вираження та зцілення навіть у найтемніші часи. Лоік нагадує, що попри всі випробування, важливо залишатися людяними і ділитися своїми переживаннями.

Коментарі (2)
  1. Lookstopheicar3.06.2024
    Цей трек ніби справжній холодний душ серед спекотного дня - пробуджує і змушує замислитися. Відчувається глибина кожного слова, навіть якщо на душі не найкращий настрій. Такий собі музичний бальзам на душу, коли хочеться втекти від реальності.
  2. Inbomlensmam7.05.2024
    Та ця пісня точно змушує нерви співати! Не могла не скачати "Тут далеко не paradise" Артема Лоїка — це ж справжній вибух новаторства в кожному акорді! Вражена і збентежена. Рекомендую всім, хто цінує музику з глибоким змістом. Цікаво, що далі? Чекаю на нові треки
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!