AlekseevЗ Душі Світло Ллється

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - З Душі Світло Ллється

У пісні "З душі світло ллється" виконавця ALEKSEEV співається про невідомість та віру в добро та вищу силу. Головний герой почуває себе загубленим і самотнім, не знаходячи шляху в цьому світі. Кохання відсутнє, надія зникла, а плечі опущені. Проте, коли наставає вечір, він звертається до вищої сили з молитвою, відчуваючи, що Бог є сильніший за будь-які обереги чи талісмани. Щоденно він підносить свої руки до неба, висловлюючи подяку за присутність матері поряд з ним. У цьому контексті звучить образ спокійного сну маленького дитини, який лежить у колисці поряд зі своїм батьком, з яким він молиться перед сном. Навіть у віці, коли років немає, він уже почуває радість і співає з серця, відчуваючи, що в його душі світло ллється. Образ ангела-оберіга підкреслює захист і підтримку, яку він відчуває в цій спільноті з вищою силою. Усе це створює атмосферу спокою, віри і внутрішнього світла.

Коментарі (2)
  1. Sturcimatlung23.05.2024
    Сидиш собі, думаєш, що все вже бачив, а тут така несподіванка – музика, від якої стає не по собі. Може, то вона? Втома від банальностей чи просто відчуття, що щось не так. Але слухаєш – і світ навколо ніби трохи змінюється. Хтозна, може, це той момент, коли все починає світитися зсередини. І тут вже не важливо, хто співає. Важливо лише, що ти це відчув.
  2. Limilrefast20.05.2024
    Та скільки можна слухати це одне і те ж? Пісня "З душі світло ллється" нагадує безкінечний повторюваний запис. Словом, суцільна механічність без жодних емоцій. Можливо, комусь це подобається, але не мені. Дуже розчарована. ALEKSEEV, ти можеш краще!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!