AlekseevБез Просу Бродить Ні Краплі Надії

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Без Просу Бродить Ні Краплі Надії

У пісні "Без просу бродить ні краплі надії" виконавця ALEKSEEV розгортається тема внутрішньої боротьби та віри. Ліричний герой зіткнувся з відсутністю надії та кохання, що здаються йому недосяжними, немов їх ніхто не шукає і не "заводить". Зображення опущених плечей символізує розчарування та втому.

Проте, у пісні є і переломний момент, коли настає вечір, і герой звертається до молитви як до джерела сили. Він вірить у Бога, як у наймогутніший оберіг, і не потребує інших талісманів. Щоденне звернення до неба з вдячністю за те, що поряд є мати, підкреслює важливість родинних зв'язків і підтримки.

Останні рядки пісні присвячені малюку, який лежить у колисці та сміється, незважаючи на свій молодий вік. Ліричний герой спостерігає за дитиною, яка спить, і в цей момент відчуває, як з нього "ллється світло". Це стає символом надії та радості, що ангел-охоронець оберігає дитину. Така образність показує, що незважаючи на зовнішні труднощі, справжнє світло та надія існують і підтримують героя в темний час. Пісня виражає глибокі почуття та важливість зв'язку між поколіннями.

Коментарі (3)
  1. Sieporlumisch17.06.2024
    Ця пісня ALEKSEEV - як тихий осінній дощ, що пробуджує глибокі роздуми про нездійснені мрії. Вона огортає меланхолією, але в той же час спонукає серце битися швидше, нагадуючи про минулі сподівання. Слухаючи її, відчуваєш дивний спокій, але під ним ховається щось більше - передчуття, що все ще може змінитися. Вірте у свої мрії, навіть коли вони здаються далекими!
  2. Swerronegmea27.05.2024
    Оце розчарування... Ні краплі надії не залишилось, а пісня тільки підлила олії у вогонь. Хто хоче скачати - вперед, але не очікуйте дива. Мій оптимізм цього разу не врятував ситуацію. Параноїдально відчуваю, що краще було б не слухати. Проте, скачати можна тут!
  3. Stalentabde6.05.2024
    Хоч грусть обволікає, але голос ALEKSEEV нагадує: після ночі завжди настає світанок. Ця пісня - як ліхтар у тумані, що не дозволяє заблукати серед безнадійних думок. Так тримати, творчість не знає меж
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!