Kava Tsikava, GrohotskyІ Дежавю Мине Без Жалю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Дежавю Мине Без Жалю

Пісня "І дежавю мине без жалю" виконавців Kava Tsikava та Grohotsky - це лірична розповідь про глибокі почуття та тугу за коханою особою. У перших рядках описується, як автор чекає на зустріч з коханою, звертаючи увагу на те, що час без неї сприймається як вода, що невпинно тече. Цей процес чекання описується через образи темряви та очікування світла, підкреслюючи важкість переживань автора у відсутності коханої.

Другий абзац присвячений ніжним почуттям, які викликають у автора очі коханої. Він мріє про можливість доторкнутися до неї, відчути її поряд і дихати їй. Ця мрія про фізичну близькість і спільні моменти наповнює його життя сенсом та бажанням перебувати поруч із коханою.

В третьому абзаці автор згадує спільні моменти, перегортаючи фотографії, що викликають в ньому дежавю. Він зазначає, що йому бракує коханої, і ця відсутність стає важкою ношею. Через свої почуття та спогади, автор виражає надію на майбутню зустріч, яка принесе йому спокій та задоволення від того, що вони знову будуть разом. Заключна частина пісні відображає його внутрішню боротьбу та потребу в емоційній рівновазі, яку він зможе знайти, будучи поруч з коханою.

Коментарі (2)
  1. Balnobinhall16.05.2024
    Чесно кажучи, вже й не знав, чим себе зайняти. Тому натрапив на цю пісню і вирішив скачати "І дежавю мине без жалю". Виконавець Kava Tsikava і Grohotsky приємно здивували, хоча настрій був кепський. Хтозна, може, саме вона допоможе зосередитися і трохи заспокоїтися. Рекомендую, завантажте і спробуйте самі
  2. Phofortozua23.04.2024
    Мелодія спливає легко, наче осінній листок на вітрі. Вокал Грохоцького додає пісні глибину, а звучання Kava Tsikava вносить неповторну атмосферу. Чудово, що є можливість пережити цей шедевр безкоштовно! Незвично, але приємно.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!