Kava Tsikava, GrohotskyЗранку До Ночі Мрію Бачити Доторкнутись До Тебе Хочу

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Зранку До Ночі Мрію Бачити Доторкнутись До Тебе Хочу

Пісня "Зранку до ночі мрію бачити доторкнутись до тебе хочу" виконавців Kava Tsikava та Grohotsky пронизана глибокими почуттями туги та очікування. Ліричний герой висловлює свою жагу бачити кохану людину, зазначаючи, як йому не вистачає її присутності. Пісня починається з розмірковувань про час, який відчувається як безкінечний потік, що не здатний зменшити відчуття відсутності коханої. Ліричний суб'єкт говорить, що час для нього стає вбивчим у своїй повторюваності і очікуванні.

Центральні строфи пісні підкреслюють непереборне бажання героя бачити очі коханої зранку до ночі, торкнутися до неї, щоб відчувати її повністю, "дихати" нею. Така інтенсивність почуттів підсилюється повторенням фраз, що наголошує на постійній думці про кохану.

У другій половині пісні відчуття ностальгії стає ще сильнішим. Герой згадує спільні моменти, переглядаючи фотографії, які викликають в ньому як спогади, так і смуток через відсутність коханої. Він зізнається у боротьбі з самим собою, у страху втрати себе без присутності коханої. Пісня завершується вираженням надії, що мир і спокій повернуться, коли кохана буде поруч. Це говорить про те, що присутність коханої особи є для героя рятівною, необхідною для його внутрішньої гармонії. Вся пісня є виразом глибокої любові та потреби в єдності з коханою особою.

Коментарі (2)
  1. Fakingdeertou29.05.2024
    Не знаю, як комусь, але мені ця пісня зовсім не заходить. Краще скачати щось інше, що дійсно підніме настрій!
  2. Sterphanweisus21.05.2024
    Мрії, дотики, бажання - цікаво, але сьогодні не мій день. Можливо, завтра знайду сили скачати і послухати.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!