DorofeevaСерце Часом Колить Ще

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Серце Часом Колить Ще

Пісня "Серце часом колить ще" виконавиці DOROFEEVA насичена емоційними образами і метафорами, які передають стан глибокої особистої кризи і спробу впоратися з болем втрати. Використання образу "льодяної підлоги" символізує холодність і відчуженість, а "солодкі сльози", що крапають з очей як дощ, відображають сум і тугу, яка переповнює душу героїні.

Основна тема пісні – це втрата коханої людини або розрив відносин, що відчувається як втрата не тільки любові, але й спільних традицій і радісних моментів, які колись ділили разом. Згадка про "стару квартиру", де вони були разом, та згадки про вечірки, де "танцювали гучно", нагадують про колишнє щастя, що тепер лише відгомін у самотності та тиші, коли "вініл затих".

У фінальній частині пісні героїня говорить про своє емоційне відновлення. Вона відчуває, як з неї зійшла тягар ("як гора зійшла з плечей"), і хоча її "серце часом колить ще", вона намагається знайти спосіб зупинити "дощ з очей". Це вказує на поступове прийняття втрати та перехід до нового етапу життя, незважаючи на невиліковний біль від минулих спогадів. Слова пісні звертаються до основної теми самотності та пошуку особистої сили в обличчі труднощів.

Коментарі (1)
  1. Tiefipulse21.05.2024
    Такий трек, що навіть в тиші чутно гучний ритм, а всередині прокидаються всі забуті почуття! Музика для тих, хто не боїться знову відчути. Розчарування відступає перед енергією, що заряджає кожну клітину. Обов'язково до прослуховування!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!