DorofeevaА Сумніви Знесло Дощем Та Як Спинити Дощ З Очей

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Сумніви Знесло Дощем Та Як Спинити Дощ З Очей

Пісня DOROFEEVA "А сумніви знесло дощем та як спинити дощ з очей" розкриває глибокі емоції, викликані розставанням і втратою кохання. Автор висловлює свої почуття через образи дощу і сліз, що символізують сум і біль. Фраза "На льодяній підлозі такі солодкі сльози" може вказувати на контраст між болючими почуттями і внутрішньою холодністю, яка захищає її від зовнішнього світу.

У тексті пісні згадується спогад про минуле, коли "ми з тобою разом у старій квартирці", що може свідчити про спільне життя з колишнім партнером. Співачка згадує кращі часи, коли вони весело проводили час, танцюючи під вініл. Однак, після вечірки настала тиша і самотність, символізуючи кінець їхніх стосунків.

Останні рядки пісні "Мені не холодно й не гаряче... А сумніви знесло дощем" показують, що автор намагається прийти до рівноваги і відпустити минуле. Вона описує відчуття полегшення, як ніби "гора зійшла з плечей", але все ще зізнається, що її серце "часом колить ще". Ці слова виражають складність емоційного процесу після розриву стосунків. Пісня завершується питанням про те, як зупинити "дощ з очей", що є метафорою продовження боротьби з власними емоціями.

Коментарі (3)
  1. Mosaturec5.06.2024
    Мені таке не по душі, але, можливо, іншим сподобається. Справа смаку, я думаю. Аби лише настрій підняло!
  2. Roughthimblade23.05.2024
    Такий трек вартий уваги, хоча мене він особливо не зачепив. Якщо шукаєш щось нове, можеш скачати і послухати. Хто знає, можливо, тобі сподобається більше. А я поки залишу свої думки під дощем.
  3. Orbarene10.05.2024
    Ця мелодія змушує забути про буденність, ніби раптовий літній дощ очищає все навколо. Вона дарує відчуття легкості і залишає трепет в душі, як довгоочікуваний спокій після бурі. Неймовірно, як прості слова можуть так глибоко торкнутися серця.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!