ТнмкСторіччя Дев'Ятнадцяте Що Ми Бачимо В Україні Кріпаччина В Петербурзі Цар

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Сторіччя Дев'Ятнадцяте Що Ми Бачимо В Україні Кріпаччина В Петербурзі Цар

Пісня "Сторіччя дев'ятнадцяте" у виконанні ТНМК є своєрідним музичним переказом історії України, від найдавніших часів до новітніх. Вона розпочинається з опису Великого Вибуху, який символічно зображає народження світу та всього існуючого, включаючи зірки та "пухнастих котиків" – елементи, що надають життя землі.

У пісні згадуються трипільці, древні поселенці на території сучасної України, про яких дійсно написав Вікентій Хвойка, а також кімерійці, про яких згадує Гомер. Пісня продовжує розвиватися, описуючи заселення земель східними слов'янами та подальше їхнє розселення на території України. Вона зображує важливі історичні події, такі як хрещення Русі князем Володимиром і вплив монгольської орди.

Текст пісні також підкреслює відважний спротив козаків під проводом Богдана Хмельницького проти зовнішніх загарбників, а також згадує героїв національно-визвольних рухів, таких як Олекса Довбуш та Максим Залізняк. Окрему увагу в пісні приділено освіті, символізованій заснуванням Києво-Могилянської академії Петром Могилою, яка стала значним освітнім центром.

В цілому, пісня "Сторіччя дев'ятнадцяте" ТНМК є оспівуванням української історії, культури та духу, що проходить через багато випробувань, але завжди зберігає свою силу та ідентичність. Вона закликає гордитися своєю країною та її історією, звучить як гімн на честь героїчного минулого і незламної волі українського народу. Слава Україні! Героям Слава!

Коментарі (2)
  1. Carlsponerer13.06.2024
    Завжди важко відкрити серце для нової пісні, особливо коли в душі тривожність. Але ця мелодія від ТНМК про кріпаччину та царя в Петербурзі ніби пронизує сенсорні нитки, змушуючи задуматися. Тому раджу вам не тільки послухати, але й скачати, щоб відчути її повною мірою. Це музика, яка викликає неочікувані емоції!
  2. Rappararip23.05.2024
    Вирішив скачати пісню "Сторіччя дев'ятнадцяте" від ТНМК. Моя байдужість до музики не завадить мені оцінити цю історичну подорож у світ кріпаччини і царського Петербургу. Радісний настрій та впевненість у своїх смаках дозволяють насолодитися кожною нотою!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!