Alyona AlyonaБудь Ласка Відпустіть На Пасху

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Будь Ласка Відпустіть На Пасху

Пісня "Будь ласка відпустіть на Пасху" української реперки Alyona Alyona є емоційним зверненням до коріння, до сім'ї та дитячих спогадів. Виконавиця просить дозволити їй повернутися на Пасху до сім'ї, де вона відчуває себе справжньою, де її люблять не за досягнення чи невдачі, а за те, ким вона є насправді. Цей повернення символізує прагнення до автентичності та прийняття.

У пісні відчувається глибока ностальгія за родинними зв'язками, за спільними зустрічами, які з часом стають все рідкіснішими. Артистка згадує затишок бабусиного дому, де вона читала казки на зорі, та вечори, коли вся родина збиралася разом. Вона зазначає, що коло родини зменшується, стільців біля святкового столу стає менше, що символізує втрату дорогих людей.

Також Alyona Alyona висловлює своє бажання зберегти традиції родини, попри всі зміни та віддаленість. Вона роздумує про швидкоплинність часу, про те, як швидко летять роки, змінюючи все навколо. Ця пісня є виразом любові до родини, прагненням зберегти зв'язок зі своїм корінням та важливість пам'ятати про те, де ти починав.

Коментарі (4)
  1. Ressabele15.06.2024
    Вирішила прослухати "Будь ласка відпустіть на пасху" від Alyona Alyona. Ого, не очікувала, що цей трек так зможе мене здивувати! Пісня інтригує, хоча й почуваюся трохи розчарованою, бо очікувала чогось більшого. В цілому, цікаво, але більше б хотіла почути щось більш емоційне. Давайте, Alyona, зачаруй нас наступного разу!
  2. Pharportterni18.05.2024
    Ніколи не думала, що пісня може так вразити і залишити мене в задумливості... "Будь ласка відпустіть на пасху" від Alyona Alyona – це щось неймовірне. Скачати її – обов'язково, щоб знову і знову занурюватися у цей магічний світ. Але чомусь трохи лячно, бо кожна нота ніби заглядає у душу.
  3. Tancideadca11.05.2024
    Слухаю цю пісню, і відразу повертаюся до минулих святкових днів. Впевненість заповнює мене, коли чую ритми Alyona Alyona. Навіть мій отворення до повсякденності зникає! Буду обов'язково скачати, щоби знову відчути той непереможний дух свята
  4. Esiterpoe17.04.2024
    Пасха прийшла, але замість світла — тільки тінь цієї пісні. Сподівалася на диво, але Альона, здається, заблудилася в ритмах, які не зігрівають. Чекала на більше, але відчуваю лише порожнечу. Можливо, наступного разу творчість знову знайде свій шлях до серця. Сьогодні не той день. Жаль.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!