Alyona AlyonaТепер Уже Менше Стільців Стої Біля Столу Святкового

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тепер Уже Менше Стільців Стої Біля Столу Святкового

У пісні "Тепер уже менше стільців стоїть біля столу святкового" української реперки Alyona Alyona відображається глибока ностальгія за домівкою та бажання повернутися до коренів. Артистка звертається з проханням відпустити її додому на Пасху, до місця, де її знають "без маски" і де цінується любов, а не заслуги чи поразки. Це місце символізує щирість і простоту міжособистісних відносин, де важливі спогади та емоційні зв'язки.

Описуючи свою сім'ю, Alyona Alyona згадує, як час швидко минув — від весни до осені, і як зменшується коло близьких, що символізується кількістю стільців біля святкового столу. Цей образ підкреслює втрату та відчуття, що з кожним роком родинних зустрічей стає менше через відхід деяких членів сім'ї.

У тексті також присутня тема збереження традицій і передачі їх наступним поколінням. Співачка обіцяє берегти сімейні обряди і звичаї, незважаючи на необхідність приймати нове. Вона висловлює тривогу за домашніх тварин, які вже не відчувають присутності дітей, та за старіння своїх рідних, підкреслюючи циклічність життя і неминучі зміни, які це приносить.

В цілому, пісня є медитацією на тему родинних зв'язків, втрати та ностальгії за безтурботними днями дитинства, коли світ здавався простішим і більш зрозумілим.

Коментарі (1)
  1. Ramrietare16.04.2024
    Ця пісня наче доторкнулася до моєї душі. Коли слухаєш, відчуваєш тонку грань між радістю та смутком, що залишають за собою святкові збори. Alyona Alyona зуміла вловити цю мить переживань, як ніхто інший. Мелодія і слова змушують замислитися про миттєвості життя та цінності сімейних зустрічей. Вражаюче
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!