Alyona AlyonaКолись Зустрічали Тепер Проводжають Усіх

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Колись Зустрічали Тепер Проводжають Усіх

Пісня "Колись зустрічали тепер проводжають усіх" у виконанні Alyona Alyona відображає глибоку ностальгію за домом та сімейними зв’язками. Артистка просить дозволу повернутися додому на Пасху, до місця, де її знають "без маски", в сенсі без необхідності прикидатися кимось іншим. Це місце, де її бабуся розповідала їй казки і де цінується любов, а не заслуги чи невдачі.

У пісні відчувається смуток через зміни, які відбулись у сімейному колі. Вона спостерігає, як "вужчає коло" – з кожним роком стає менше стільців біля святкового столу, що символізує втрату родичів. Образи печі, що закипає, і свічки, що світять в очі, вносять відчуття тепла та затишку, які вона знову хоче відчути.

Останні куплети висвітлюють бажання співачки берегти сімейні традиції. Вона обіцяє підтримувати звичаї своєї родини, незважаючи на всі зміни і втрати. Слова про те, що вона не може повернути старе життя, але знає, як дати нове, підкреслюють її рішучість зберегти зв’язок зі своїми коріннями. Пісня викликає почуття суму та водночас надії на збереження сімейних цінностей і любові.

Коментарі (4)
  1. Indoorminsder19.06.2024
    Оце послухала нову пісню, і відразу захотілось укутатися в теплу ковдру та зануритися в мрії. Навіть не помітила, як очі стали закриватися, а на душі стало так тепло і радісно. Хочеться повторювати цю мелодію, поки сон не прийде!
  2. Slanroppukab16.06.2024
    Я просто випадково натрапив на цю сторінку і зупинився. Можливо, музика зможе дати хоч трішки спокою у цьому хаосі. Чи варто слухати?
  3. Traduberpa11.05.2024
    Пісня "Колись зустрічали тепер проводжають усіх" від Alyona Alyona - це саме те, що потрібно, щоб відчути ритм і забути про тугу. Рекомендую скачати всім, хто шукає заряд бадьорості серед осінніх днів
  4. Laugreasybde20.04.2024
    Як плавно пливуть слова у цій пісні, так само легко і непомітно вони увійшли в моє серце. Чарівно і глибоко, Alyona Alyona завжди вміє торкнутися душі. Відмінно для моментів умиротворення під мелодію вечірнього неба
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!