Alyona AlyonaА То Ж Ваші Стіни То Ваша Стріха

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А То Ж Ваші Стіни То Ваша Стріха

Пісня "А то ж ваші стіни то ваша стріха" від української реперки Alyona Alyona звертається до теми сімейних зв'язків, традицій та спогадів про домашнє тепло. У цьому творі виражено глибоку ностальгію та бажання повернутися до родинного вогнища, особливо в такий значущий час як Великдень. Артистка оспівує потребу бути серед тих, хто знає її "без маски", у місці, де "любов цінніша за заслуги і поразки".

Пісня передає образ старої домівки, де все залишилося незмінним: вечори, проведені в розмовах до пізньої ночі, світло свічки та запахи з печі, які створюють відчуття безпеки та затишку. Є сум за часами, коли вся родина збиралася разом, що тепер здається рідкісним. Згадується і про тих рідних, хто вже "не з нами", що робить пісню ще більш емоційною.

У рядках про те, як "вужчає коло" і "менше стільців стоїть біля святкового столу", відчувається туга за минулим і водночас реалізація неминучих змін у житті кожної сім'ї. Але разом із цим в пісні звучить і обіцянка зберегти родинні традиції, незважаючи на всі зміни та випробування часом. Це нагадування про важливість пам'ятати та цінувати свої корені, щоб продовжувати історію своєї родини в нових умовах і новому поколінні.

Коментарі (2)
  1. Backheforgua14.06.2024
    Ця пісня – справжній заряд енергії! Alyona Alyona вкотре доводить, що музика може бути потужним двигуном для дій та натхнення. Рекомендую всім, хто шукає свіжий мотиватор для подолання труднощів!
  2. Snapdecortheu6.05.2024
    Ця трека така потужна, що втома як рукою зняло! Кожен раз, як слухаю, здається, що піднімаюсь над буденністю і ніщо не може мене зупинити! Просто вогонь! Потрібно частіше заряджатись такими мелодіями, коли все набридає. Рекомендую всім, хто шукає драйву і сили
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!