ХасТут Не Чорний А Засмаглий Повтирай Си Писок Бо Ті Шляк Трафе Наглий

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тут Не Чорний А Засмаглий Повтирай Си Писок Бо Ті Шляк Трафе Наглий

Пісня українського виконавця Хас "Нуль-три-два-два" занурює слухача у відверту розповідь про досвід життя у місті, зокрема у Львові, через призму особистих спогадів та соціальних реалій. Використання постійного числового коду "0322", який є телефонним кодом Львова, символізує глибоку прихильність до рідного міста та його культури.

Співак згадує місто у різні часи, від повоєнних років до сучасності, включаючи зміни, які відбулись з міським ландшафтом та суспільством. Він висвітлює переживання своїх місцевих звичаїв, відповідь на поліцейську жорстокість, сімейну підтримку і спільноту, що підтримує один одного у тяжкі часи.

Згадка про Кульпарківську як "не назву, а дурдом" наголошує на хаотичному та живому духу цього району, який, попри все, залишається дорогим серцю місцевих жителів. Через це, в пісні акцентується на прийнятті реальності свого міста з усіма його вадами та особливостями.

Фінальні рядки пісні "Тут не чорний, а засмаглий! Повтирай си писок, бо ті шляк трафе наглий!" підкреслюють відкритість та прямоту характеру місцевих жителів, що не терплять лицемірства та фальші, підкріплюючи це народним колоритом та гумором. Все це разом створює яскраву та емоційно насичену картину життя в місті, що є домом для автора.

Коментарі (3)
  1. Zeicutnyweb1.06.2024
    Зайшов заради цікавості, а вийшов з відчуттям, що слухаю хіт 2024 року. Мелодія зачіпає, слова - просто шокують. Не знаю, як це пояснити, але цей "Хас" вміє вражати. Цікаво, що буде далі. Поки що стан розчарування зникає під тиском цього несподіваного досвіду. Що ж, тепер я точно здивований!
  2. Quistatwoodfrec6.05.2024
    З таким треком навіть засмага здається яскравішою. Хас, ти як завжди на висоті, наглувато та стильно перекручуєш слова! Шляк тріскає від таких бітів. Респект
  3. Meyconlalam5.05.2024
    Навіть у песимістичному настрої ця пісня додає трішки вогню, хоч і не до кінця відповідає моїм очікуванням. Хас, здається, завжди знає, як змусити серце битися частіше! Слухаю і думаю: може, все не так уже й погано?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!