DrevoВидали Ти Час Безсонння Та Голода

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Видали Ти Час Безсонння Та Голода

Пісня "Видали ти час безсонння та голода" у виконанні DREVO описує глибоко особистісний досвід, занурення в спогади та емоції, що охоплюють слухача з перших рядків. Текст пісні розпочинається зі згадки про ранкову зустріч з дівчиною, що стала визначальною для ліричного героя. Ця зустріч відбулася здавалося б невипадково, але перетворилася на ключовий момент у його житті. Відтак, співак занурюється в спогади про літо, вечірні басейни, забуваючи про повсякденні турботи та відчуваючи повну свободу духу.

У тексті пісні присутній мотив втечі від реальності, символізований дзвінком, що лунає з підземелля, який перериває момент безтурботності та змушує повертатися до жорсткої реальності. Фраза "Ой життя розпусне віднеси мене туди, де хвилі та моя сім‘я" відображає ностальгію по минулому та бажання знову знайти той спокій та гармонію, які відчувались у ті моменти.

Подальший текст говорить про безсонні ночі та періоди голоду, що може символізувати емоційні та духовні пошуки, періоди випробувань та осмислення життєвих цінностей. Ліричний герой згадує літо, білі ночі та особливу людину, з якою він ділив ці моменти, підкреслюючи важливість спільно проведеного часу та глибину відчутих емоцій.

Заключні рядки пісні відображають солодку п'янкість від вина, яка може бути метафорою глибокого емоційного переживання та сп'яніння від любові та міцних людських зв'язків. Пісня залишає враження глибокої замисленості про життя, любов та значення моментів, що нас формують.

Коментарі (2)
  1. Worlhotcali14.08.2024
    Чесно кажучи, чекала на щось більше від цієї пісні. Можливо, це просто не мій день, але "Видали Ти Час Безсонння Та Голода" залишило мене з таким же почуттям розчарування, як і до того, як я її включила. Сподіваюся, наступний трек буде кращим.
  2. Agrenrockta26.05.2024
    Щоразу, коли здається, що час зупинився і світ заплутався в павутині мрій, знаходжу порятунок у цьому шедеврі. Несподівані нотки огортають душу, як ковдра в холодну ніч, даруючи тепло і надію. Дякую за цю незабутню мить музичного блаженства.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!