DrevoСповна П‘Яні Від Вина

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Сповна П‘Яні Від Вина

Пісня "Сповна п‘яні від вина" виконавця DREVO відкриває перед слухачами картина зустрічі двох людей, що розпочалася вранці. Ця зустріч не була запланованою або очікуваною, а відбулася спонтанно та несподівано, наголошуючи на тому, як іноді найважливіші моменти в житті виникають найменш очікувано. Описано, як головний герой забуває про зовнішній світ та зв'язок з ним, коли зустрічає дівчину, яка стає для нього особливою.

У наступній частині пісні висловлено ностальгію за літніми спогадами, білими ночами та тими моментами, коли вони були разом, "сповна п‘яні від вина". Це не просто про стан сп'яніння від алкоголю, але й про глибоке емоційне сп'яніння від щасливих моментів, проведених разом. Текст пісні передає відчуття глибокої зв'язку та інтимності між двома людьми, яка перевершила всі інші аспекти їхнього життя на той час.

Заклик "Ой життя розпусне віднеси мене туди, Де хвилі та моя сім‘я" може символізувати бажання повернутися до тих безтурботних днів, до відчуття єдності та спільності, яке вони відчували. Це також може вказувати на спробу втекти від реальності, в якій переважають "безсоння та голод", до світу спогадів, де панують любов, злагода та щастя.

В цілому, пісня "Сповна п‘яні від вина" DREVO - це лірична розповідь про миттєве, але глибоке почуття, яке з'єднало двох людей. Вона говорить про силу спогадів, ностальгію за минулим та про те, як іноді короткочасні моменти можуть залишити незабутній слід у нашому житті. Пісня нагадує слухачам про цінність тих особливих моментів радості та щастя, які варто берегти.

Коментарі (3)
  1. Taripliadazz29.05.2024
    Таке враження, що ця пісня створена спеціально для того, щоб підняти шум і трохи розвіяти мою розчарованість. Вино може розслабити, але музика DREVO наповнює душу чимось особливим. Ідеально для вечора з бокалом у руці.
  2. Icamexphy24.05.2024
    Оце так сюрприз! Ніколи б не подумала, що пісня "Сповна п‘яні від вина" від DREVO може настільки заряджати енергією. Обов'язково треба скачати і слухати знову і знову!
  3. Tepechigdia23.05.2024
    Ця мелодія ніби огортає душу, поєднуючи гіркоту втрат і солодкий смак спогадів. Мої думки пливуть, наповнені гордістю за те, що було, і сумом за те, чого вже нема. Ідеальний супровід для вечора роздумів.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!