DrevoВ Той Момент Я Забув Про Телефон У Кишені

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - В Той Момент Я Забув Про Телефон У Кишені

Пісня гурту DREVO "В той момент я забув про телефон у кишені" занурює слухача у ностальгічну атмосферу літніх спогадів і молодіжного безтурботного життя. Вона розповідає історію про зустріч двох людей, яка відбулася випадково і принесла яскраві емоції та враження, змусивши головного героя на мить забути про повсякденні турботи, такі як телефон у кишені.

Зустріч відбувається вранці, що символізує початок чогось нового і незвіданого. Літні спогади, вечірні басейни виступають як метафора свободи, молодості та невимушеного спілкування, коли все навколо здається безмежно відкритим і сповненим можливостей. Момент, коли герой пісні забуває про телефон, символізує повне занурення в момент, відволікання від зовнішнього світу та його проблем.

Згадка про дзвінок, що лунав з підземелля, може символізувати неочікуване нагадування про реальність, яке перериває момент захоплення та змушує повернутися до повсякденного життя. Фрази "Ой життя розпусне, віднеси мене туди, де хвилі та моя сім'я" та "Ой життя розпусне, видали ти час, безсоння та голода" говорять про бажання втекти від реальності, про шукання утіхи та відпочинку в спогадах і мріях.

Пісня завершується спогадами про літо, білі ночі і відносини, що залишились у минулому. Це історія про молодість, кохання, про моменти, коли здається, що час зупинився, і про важливість цінувати ці миті, не дивлячись на неминучість повернення до реалій життя. Таким чином, пісня є рефлексією на тему втрати та ностальгії, а також на тему важливості жити тут і зараз, не забуваючи про миті, які роблять наше життя яскравим і неповторним.

Коментарі (2)
  1. Pixareran14.06.2024
    Коли втрачаєш себе у звуках, телефон стає просто тінню минулого. Чудова можливість зануритися у світ нових відчуттів та забути про все навколо. Час відчути музику по-справжньому!
  2. Quicompcompo6.05.2024
    Слухав цю пісню, і настільки занурився в атмосферу, що забув не лише про телефон у кишені, а й про все навколо. Рідко яка музика має таку силу. Велике спасибі DREVO за моменти, коли можна відключитись від реальності
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!