Victoria NiroВ Котре Собі Кажу Зажди В Далі Блищить Бурштин

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - В Котре Собі Кажу Зажди В Далі Блищить Бурштин

Текст пісні "В котре собі кажу зажди в далі блищить бурштин" виконавиці Victoria Niro переповнений емоційністю та глибокими роздумами про сучасний стан суспільства і особисті переживання. Початкові рядки пісні, "Наразі не на часі, ми на паузі і досі", можуть вказувати на відчуття стагнації та зупинки в часі, що можливо відображає загальний соціальний настрій або особисті переживання автора.

Згадка про "бурштин, що блищить у далі", символізує недосяжну мету або мрію, яка манить і водночас залишається нездійсненною. Цей образ втілює надію та одночасно відчуття самотності, оскільки, як згадується в пісні, "Ми всі разом, але кожен у собі один".

Приспів "Нам замало мало ... Гарних хвилин, новин" підкреслює незадоволеність сучасним станом речей, де позитивні моменти та новини здаються рідкісними та недостатніми. Це відчуття нестачі є постійною темою, що повторюється в пісні.

Останні рядки розкривають сприйняття автора про те, що світ, який стає "надто бридким чи надто жорстоким", насправді завжди був таким. Вони відображають глибокий песимізм щодо людських пороків та історичного прогресу. Повторення про "наразі не на часі" на кінець пісні може вказувати на постійне відтермінування змін, що повинні були відбутися.

Таким чином, пісня є роздумом про особисте та колективне розчарування, що існує у суспільстві, яке здається заблокованим у часі і безнадії.

Коментарі (2)
  1. Etharanyg13.06.2024
    Хтось дізнався про новий шлях до душевного спокою чи просто мене розважаєте? Віє теплом таємничих глибин…
  2. Linodita1.06.2024
    Ця пісня немов спокійний вітер, що приносить інтуїтивне розуміння і розслаблення. Голос Victoria Niro діє як музичний логічний пазл, який гармонійно складається у спокійний настрій. Рекомендую до прослуховування!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!