Victoria NiroПальці Схрещені Позаду Хоч Би Це Не Було Правда

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Пальці Схрещені Позаду Хоч Би Це Не Було Правда

Пісня "Пальці схрещені позаду" виконавиці Victoria Niro занурює слухача в атмосферу роздумів про сучасний стан світу і людських стосунків. Лірична героїня висловлює свої думки та відчуття про паузу в житті, яка схоже, не має кінця. Вона говорить про відсутність розвитку та змін, які були б логічними або очікуваними, але яких не відбувається.

Значна частина тексту присвячена почуттю невдоволення і нестачі — "нам замало мало... гарних хвилин, новин". Це може відображати загальний стан незадоволення сучасним життям, де позитивні моменти швидкоплинні і нечасті. Авторка звертає увагу на те, що, незважаючи на спільність людей, кожен залишається на самоті зі своїми думками та проблемами.

Далі текст пісні переходить до глобальніших проблем, згадуючи "під небосхилом шахіди - бензопили, ясла пусті і ревуть воли". Тут можна вловити відсилання до насильства, втрати невинності і кризи суспільства. Все це створює образ світу, переповненого конфліктами і трагедіями, де мирне існування видається дедалі менш досяжним.

Заключні рядки повторюють мотив "наразі не на часі, ми на паузі і досі", підкреслюючи стан затримки або замороженості в розвитку, що, можливо, є виразом розчарування в сучасних реаліях. Пісня закликає роздумати над власним життям та світом навколо, спонукаючи до осмислення власних бажань і потреб у контексті глобальних проблем.

Коментарі (2)
  1. Winkmarmanscram24.08.2024
    Зайшов випадково, наткнувся на це... Що ж, схоже, навіть музика тепер вчить нас, як правильно ховати правду за спиною. Краще б залишився голодним. Не для мене.
  2. Skinerrieplos14.05.2024
    Прослухав пісню "Пальці схрещені позаду хоч би це не було правда" від Victoria Niro, і я наче перенісся у світ яскравих кольорів та інтуїтивних відчуттів. Ця мелодія змушує задуматись про щось важливе, але водночас розслабитись та насолоджуватись моментом. Якщо шукаєте нові емоції, варто послухати
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!