Kozak SystemБо Небо Лежить У Воді Залишилось Сісти В Човен І Гребти

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Бо Небо Лежить У Воді Залишилось Сісти В Човен І Гребти

Пісня "Бо небо лежить у воді" від KOZAK SYSTEM зачіпає глибокі емоції та стосунки між двома людьми, які переживають кризу у своїх взаєминах. Текст пісні розкривається через метафору розгубленості та втрати, де герої співу відчувають себе втраченими і розгубленими, як діти. Згадка про зірвані квіти на Купала символізує втрачені можливості та красу відносин, яка більше не може бути відновлена.

У пісні фігурує образ чорного коня з білими крилами, який п'є з неба, втілюючи контраст між темними та світлими сторонами життя. Цей символічний образ може представляти внутрішню силу та незалежність, а також боротьбу між спокусами та вищими ідеалами. Прохання "не покинь!.. дай мені сили" висловлює бажання знайти опору та підтримку у важкий момент.

Кульмінаційним моментом є рядки про те, що "небо лежить у воді", що натякає на певний злам у сприйнятті звичного світу. Ця метафора може символізувати нову перспективу або глибоке усвідомлення, що все у світі взаємопов'язане і те, що здавалося недосяжним чи вищим, насправді є доступним і близьким. Ідея сісти в човен і гребти є виявом готовності до дій та змін, до руху вперед незважаючи на всі труднощі. Останній образ танго в небі, де співак просить пробачення за свої недоліки, показує, що він готовий поділити з коханою людиною як світло, так і темряву своєї душі. Це визнання любові та готовність бути разом у всьому, що їх чекає.

Коментарі (1)
  1. Urlisvedep14.05.2024
    Слухай, яка ж ця пісня від KOZAK SYSTEM. Із назвою, як загадка, і ритмом, як неспокійний день. Не знаю, чи варто завантажувати, але точно варто хоча б раз прослухати
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!