Kozak SystemТо Не Ти То Не Я Бо Все Вийшло Не Дуже

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - То Не Ти То Не Я Бо Все Вийшло Не Дуже

Текст пісні "То не ти то не я бо все вийшло не дуже" виконавця KOZAK SYSTEM має глибокий емоційний зміст, який виражає складність стосунків між двома людьми. У першій частині пісні йдеться про втрачені можливості та розчарування, коли автор згадує про зірвані квіти на свято Купала, що символізує втрачену невинність і любов, яка могла бути, але не склалася.

У наступних рядках виражається біль від віддаленості та байдужості партнера. "Коли горять мої мости" метафорично підкреслює розрив з минулим і неможливість повернення до колишніх відносин. Водночас, є прохання про підтримку та силу для подолання труднощів, що втілені в образі "чорного коня з білими крилами", який п'є з неба – символ надії та боротьби з життєвими випробуваннями.

Остання частина пісні звертається до теми прощення та спроби знайти знову зв'язок. Ліричний герой висловлює бажання поділити темряву й світло навпіл, вказуючи на готовність прийняти і добре, і погане у стосунках, а також прагнення до щирості та відвертості в проявах почуттів. Закінчується пісня на позитивній ноті із запевненням у любові, що демонструє надію на відновлення стосунків і спільне майбутнє. Зображення танго в небі є образом легкості та гармонії, до якої прагнуть обидва.

Коментарі (3)
  1. Handmoustepo1.06.2024
    Оце так знахідка! Коли настрій на межі, ця мелодія лише підкреслює всі життєві розчарування. Звучить, як гірка правда в музичному форматі. Може, це й не найкращий спосіб підняти настрій, але точно змушує задуматися. Відчувається, що іноді навіть музика може не допомогти...
  2. Inabynpar28.05.2024
    Я точно не розраховував на такий поворот. Слухав із загадковою надією, але втома й роздратування тільки посилились. Мабуть, не сьогодні. Думав, буде щось цікавіше.
  3. Onglomecter20.04.2024
    Ця пісня як дзеркало моїх думок, коли все навколо розвалюється, але щось всередині шепоче: "Ще не кінець". KOZAK SYSTEM завжди знаходять правильні слова, які вдаряють прямо у серце. Відчуваю кожен акорд, ніби це ритми мого власного досвіду. Ваша музика — це порятунок для моєї втомленої душі. Дякую, що ділитеся своїми емоціями через пісні, які так близькі до нашої реальності. Мистецтво, що лікує.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!