KadnayОсь Ти Знов На Вокзалі І Знову Дорога

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ось Ти Знов На Вокзалі І Знову Дорога

Пісня "Ось ти знов на вокзалі і знову дорога" виконавця KADNAY торкається теми розставання, втрати і процесу відпускання минулого. Ліричний герой звертається до коханої, просить її відпустити його, натякаючи на неминучість їхнього розлучення. Він бажає залишитися лише спогадом про кращі часи, метафорично порівнюючи себе з відсвіченим знімком чи забутою сторінкою.

У пісні йдеться про важкість розставання і спроби змиритися з минулим, яке "розтане" і залишиться лише у спогадах. Образ вокзалу та дороги символізує перехідні моменти в житті, роздоріжжя, на яких ми вибираємо свій шлях, не завжди підкоряючись власним бажанням, але знаючи, що ці рішення змінюють нас і наше майбутнє.

Останні рядки пісні змальовують образ жінки, що залишається в минулому героя, але яка незабутня і таємнича, "заквітчана і темна наче ліс". Це підсилює відчуття глибокої емоційної зв'язаності та складності процесу відпускання, коли минуле залишається частиною нас, незалежно від болю розставання. Пісня передає сум, ностальгію і роздуми про вплив минулих стосунків на наше життя та самовизначення.

Коментарі (2)
  1. Siocusbene25.05.2024
    Як же важко знову опинитися на вокзалі й чути цю пісню. Дорога, здається, буде довшою з кожною нотою. Може, краще просто вимкнути і насолоджуватись тишею? Невпевненість у собі і так зашкалює, а тут ще й ці мотиви. Краще зосередитися на чомусь іншому.
  2. Levedeste19.04.2024
    Щоразу, як слухаю цю пісню, відчуваю, ніби сам стою на пероні, відчиняючи двері до світу спогадів та мрій. KADNAY знову не підвели, вловлюючи кожну ноту моєї душі. Це не просто пісня, це маленька подорож, що веде через звуки до глибин власних відчуттів
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!