WellboyМабуть До Біди От Би Нам Піти Вірним Шляхом

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Мабуть До Біди От Би Нам Піти Вірним Шляхом

Ця пісня відображає глибокі почуття і роздуми, які виникають у контексті великих випробувань, перед якими стоїть Україна та її народ. Вона виражає єдність і взаємопідтримку в складні часи, нагадуючи, що, незважаючи на всі виклики, "нас одне на всіх серцебиття". Лірика наголошує на спадщині та відвазі, переданій від покоління до покоління, згадуючи "як заповів колись дід Тарас", що може вказувати на Тараса Шевченка - символ української стійкості та національного духу.

У пісні звучить мотив випробувань і боротьби, а також надія на перемогу і мирне майбутнє. "Мабуть до біди" символізує загальне передчуття небезпеки та невизначеності, в той час як "от би нам піти вірним шляхом" виражає бажання знайти правильний шлях у цих випробуваннях. Згадка про "мертвої води", що загоює рани, і прадіди, які "дивляться і плачуть із світлин", наголошує на важливості пам'яті та пошани до минулого.

Фраза "Ворогів на ножі, перетнуті рубежі" повторюється як рефрен, що підкреслює невпинну боротьбу і готовність захищати своє. Звернення до матері "не питай, чому далеко твій син зараз" відображає емоційну складову конфлікту, де сімейні зв'язки випробовуються відстанями та невизначеністю.

Заключні рядки про виснажливу весну, ворогів, що вже "в землі", та майбутнє, де "знову в Україні розквітуть вишневі сади", несуть в собі глибокий оптимізм і віру в перемогу та відродження. Пісня закликає до єдності, сили духу та віри в краще майбутнє, де випробування та боротьба призведуть до миру і процвітання.

Коментарі (6)
  1. Sasapari19.06.2024
    Зайшов на сторінку, щоб скачати "Мабуть до біди от би нам піти вірним шляхом" від Wellboy і трохи розвіяти свої роздуми про життєві вибори. Чесно кажучи, передбачувано і не дуже вражаюче, але ж кожен має свій шлях. Скачаю, може стане в нагоді для критичних моментів.
  2. Sesaterstank18.06.2024
    Ого, яка цікава назва пісні! Відчуваю, що в ній приховано щось важливе. Дуже хочеться дізнатись, що ж там Wellboy нам заспівав. Не втрималась і вирішила скачати, щоб слухати в будь-який час. Гадаю, це саме те, що допоможе розібратися у власних думках. Рекомендую теж скачати і послухати!
  3. Murcbobbgelli5.06.2024
    Ну що, друзі, коли світ тисне і мозок кипить, а серце б'єтся як шаленец - треба слухати ці звуки, що перенесуть в інший вимір!
  4. Conpofatua26.05.2024
    Ось так буває: настрій в небеса, а тут такий музичний виклик! Ця мелодія, як добра кава, змушує задуматись і водночас піднімає настрій. Незважаючи на роздратування, пісня реально додає світла в душу. Рекомендую всім, хто любить складні, але життєствердні мелодії!
  5. Raiparvefa15.05.2024
    Яке ж життя хитке і непередбачуване! Ось тільки зайшла сюди, а вже відчуваю, як ця пісня додає тривожних ноток до моїх думок. Хто знає, що чекає за поворотом? Можливо, варто ризикнути і дізнатися. Але страх перед невідомістю інколи зупиняє... Цікаво, що відчуваєте ви?
  6. Highthersasal8.05.2024
    Ця пісня змушує замислитись над кожним вибором, який ми робимо, і шляхами, що ведуть нас не туди, куди очікували. Хоч вона й здається простою на перший погляд, в ній криється глибокий внутрішній зміст про вибір між звичайним та невідомим, між безпечним і ризикованим. Чудово піднімає теми, що викликають дисгармонію в душі та провокують внутрішній конфлікт. Виконання Wellboy завжди непередбачуване, але цього разу воно вийшло особливо вражаючим.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!