WellboyОт Би Нам Піти Вірним Шляхом

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - От Би Нам Піти Вірним Шляхом

Пісня "От би нам піти вірним шляхом" виконавця Wellboy є глибоко емоційним твором, який відображає стан українського суспільства в часи випробувань та воєнних конфліктів. Співак використовує образи та метафори для передачі почуттів єдності, болю втрати та надії на краще майбутнє.

У першому куплеті йдеться про втрату невинності та зміну, яку зазнало суспільство під час конфлікту. Лінія "У нас одне на всіх серцебиття" підкреслює відчуття єдності та спільної мети серед українців. Образ "сирена - укриття" вказує на постійну загрозу та необхідність бути готовими до оборони в будь-який момент.

Приспів закликає до духовного керівництва та мудрості, висловлюючи сподівання на зцілення та віру в перемогу. "От би нам піти вірним шляхом, Боже проведи" - це молитва про правильний вибір шляху та прохання про захист і допомогу в тяжкі часи.

Другий куплет та приспіви виражають рішучість і готовність до боротьби. Фраза "Мама не питай, чому далеко твій син зараз" відображає жертву особистого щастя заради більшого блага. Посилання на діда Тараса, мабуть, вказує на Тараса Шевченка, який є символом українського духу та боротьби за свободу.

Заключні рядки пісні "Вистоїмо, побудуєм ми новії світи. Знову в Україні розквітуть вишневі сади" несуть в собі надію та віру в майбутнє, де після війни та руйнацій знову настане мир, а Україна відродиться, повна життя та краси. Це виражає загальну ідею відродження та віри в перемогу добра над злом.

Коментарі (1)
  1. Rocktoramor17.04.2024
    Ця пісня звучить як маяк у морі моїх думок. Щось справді чарівне в тому, як Wellboy втілює сенситивність кожного акорду, водночас наповнюючи простір надією і світлом. Відчувається, ніби кожен слово веде мене вірним шляхом, крізь мрії та реальність. Немов маленька подорож, що змушує зупинитися і просто насолоджуватися моментом. Дуже дякую за цей досвід
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!