GoaА Буду Собирать Червонi Ягодки

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Буду Собирать Червонi Ягодки

У цій пісні гурту Go_A описується сцена, що відбувається на українській горі, де калина стала символічним образом. Головна героїня, дівчина, взаємодіє з калиною – вона ламає цвіт калини, збирає його в пучечки та в’яже. Ця діяльність символізує глибоке занурення в традиції та зв’язок з природою.

Далі у пісні йдеться про кидання пучечків калини на долівку і топтання їх чобітками. Цей момент може символізувати спроби героїні залишити свій відбиток чи впливати на свою долю, що є традиційним для багатьох народних обрядів.

В іншій частині пісні з'являється мотив рости, що адресований калині та рутці. Героїня бажає збирати червоні ягодки, що може символізувати бажання жити, розвиватися та зберігати культурні традиції. Червоні ягоди калини в українській культурі часто асоціюються з красою, життям та здоров'ям.

Заключні рядки пісні випромінюють смуток через повторення слова "жаль", що може вказувати на тугу, можливо, за втраченими можливостями, молодістю або нездійсненними бажаннями. Цей елемент надає пісні глибину та багатозначність, роблячи її не просто описом дій, а розмірковуванням про життя, його красу та водночас мінливість.

Коментарі (2)
  1. Forseekerde17.06.2024
    Мене ця пісня не вразила, на жаль. Вона просто не моя. Проте моє щасливе серце готове далі шукати інші мелодії. Хоча GoA зазвичай дарує сильні емоції, сьогодні я залишилася байдужою. Можливо, мій зляканий настрій вплинув на сприйняття. Чекаю на нові відкриття!
  2. Dritcaplaham19.04.2024
    З кожною нотою цієї пісні мої емоції розгораються яскравіше, ніж червоні ягодки у лісі. Вражаюче, як GoA вміє зібрати такий потужний вибух почуттів і вмістити його у музичну композицію. Це не просто слухання музики, це мандрівка крізь глибини душі. Дякую, що даруєте такі моменти
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!