Океан ЕльзиДумати Як Буде Завтра

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Думати Як Буде Завтра

Пісня "Думати як буде завтра" гурту Океан Ельзи занурює слухача в атмосферу сповнену сподівань та відчайдушного оптимізму, що розгортається на фоні непростих випробувань. Відкривається вона з опису світанку над Азовом, де сонце встає над дюнами, вітер дме, і попри холод, відчувається запах весни. Це наче метафора надії, що пробивається крізь труднощі та випробування.

В тексті пісні присутня тема мрії та віри, які є незламними навіть перед обличчям війни. Автор говорить про "корабельні гармати", які не можуть знищити його мрію, та віру, яку серце ніколи не зрадить. Метафора "праведного міста Марії" символізує ідеал, за який варто боротися і який буде стояти вічно, підкреслюючи вічність та непохитність ідеалів перед лицем руйнування.

Описуючи навколишній світ, ліричний герой зазначає, що навіть вечірній бетон "пахне війною", але водночас в серці і руках, звиклих до бою, немає часу думати про майбутнє. Це підкреслює невідворотність боротьби та готовність до неї, незважаючи на втому та біль.

Фінальні рядки пісні говорять про незламність духу людей, які "залишились собою" і "загорнулись у ніч", але зберегли віру у повернення світла, навіть у "найглибші підвали". Автор висловлює впевненість, що незважаючи на всі труднощі, крик нового дня "рветься на волю", символізуючи відновлення, надію та нескореність. Пісня є виразом непереможного духу, віри в краще майбутнє і в те, що світло завжди перемагає темряву.

Коментарі (4)
  1. Wetnenarri23.05.2024
    Що за пісня? Монотонність в кожній ноті, а я тут в повному збентеженні. Але, знаєте, у цьому щось є... "Океан Ельзи" все одно вміє викликати емоції, навіть якщо вони не завжди позитивні. Треба замислитися, як буде завтра. Може, щось і зміниться.
  2. Diczecajer20.05.2024
    Часами музика стає ключем до вирішення внутрішніх конфліктів, відкриваючи нові горизонти та змушуючи задуматися про майбутнє. Цей трек – справжнє відкриття для душі!
  3. Esrotinra15.05.2024
    Неймовірно, як цей трек відкриває двері до завтрашнього дня, наповнюючи серце спогадами і надією. Музика, що змушує зупинитися і задуматись над миттєвістю. Просто чарівно.
  4. Ogzadfeno14.05.2024
    Цей трек пробуджує найглибші відчуття і приносить внутрішній спокій, наче вдих свіжого повітря після дощу. Слухаючи його, занурюєшся у світ мрій і відчуваєш, як кожна нота розчиняється у тобі. Ідеальний саундтрек для роздумів про майбутнє і пошуку натхнення. Раджу кожному поринути у цю музичну подорож.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!