Володимир ІвасюкБо Твій Голос Бо Твій Голос Щедра Повінь

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Бо Твій Голос Бо Твій Голос Щедра Повінь

У цій пісні Володимир Івасюк звертається до теми відданості та непохитної любові, що переживає випробування часом і відстанню. Він розпочинає з опису шляху, що символізує зв'язок між двома закоханими, який немов струна простягнувся між їхніми домівками. Поетично зображуючи втрату цього зв'язку як "згублений слід", він одразу ж запевняє в непохитності своїх почуттів, обіцяючи повернення навесні.

В наступних рядках автор звертається до коханої з проханням не ховати своїх очей та заспівати йому пісню в останній раз, яку він забере з собою як спомин. Ця пісня стане символом їхньої любові, що триватиме незважаючи на розлуку. Метафора голосу коханої як "щедрої повені", якою наповнений ліричний герой, наголошує на глибині та силі його почуттів.

Імагіністі візії зміни пор року відображають невпинний цикл життя та вічну надію на возз'єднання. Жовтий лист, що спадає, та зелений, що виростає, символізують переходи між розлукою та знову знайденим щастям. В останній частині пісні повторюється мотив повернення навесні, наголошуючи на вірності та незмінності почуттів ліричного героя до своєї коханої, незалежно від перешкод і часу, що минає. Пісня "Бо твій голос" стає символом вічної любові, яка триває попри відстані та розлуки, обіцяючи вічне возз'єднання у серцях закоханих.

Коментарі (1)
  1. Wresedalme25.05.2024
    Часом випадкові пісні стають тими, що забирають тебе в інший вимір. "Бо твій голос, бо твій голос щедра повінь" від Володимира Івасюка - це саме той випадок. Сьогодні я відчула кожен акорд як ніжний шепіт вітру. Зараз почуваюся настільки натхненною, що здається, можу підкорити весь світ!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!