RoxolanaНабрати Повні Трюми Води И Бо Стати Героями Тої Війни

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Набрати Повні Трюми Води И Бо Стати Героями Тої Війни

Пісня "Набрати повні трюми води і бо стати героями тої війни" у виконанні ROXOLANA занурює слухача в метафоричну подорож, де люди порівнюються з кораблями, що пливуть по морю життя. Ліричний суб'єкт висловлює думку про те, що кожна людина є самостійною одиницею, яка несе власну відповідальність за свої дії, не зважаючи на спроби зовнішнього світу вказати їй на її місце або вину.

У тексті пісні говориться про неминучу зустріч всіх на глибині, де не залишається місця для ухилення від власної сутності. Так, людські пороки, такі як зависть, підлість і зло, призводять до конфліктів і страждань, символічно зображених як кораблі, що терплять крах. В цьому контексті, "набрати повні трюми води" означає піддатися згубному впливу власних негативних якостей або дій інших, що призводить до "затоплення" власного "корабля".

Також пісня акцентує на тому, що люди часто недооцінюють небезпеки, які їх оточують, продовжуючи гордовито і безпечно плисти по життю, не помічаючи "щурів", які "прогризають нам дно". Це стає метафорою невидимих або ігнорованих загроз, що підкопують основи нашого існування.

В цілому, пісня викликає роздуми про важливість самопізнання, відповідальності за власні вчинки та усвідомлення того, що істинні випробування і небезпеки часто залишаються непоміченими до того моменту, поки не стане занадто пізно. Через метафору морської подорожі автор закликає слухача не бути байдужим до власної долі та цінувати кожен момент життя, не допускаючи, щоб зло і негатив змогли "затопити" особистісний корабель.

Коментарі (2)
  1. Ruptnonibo25.05.2024
    Ого, яка незвичайна композиція від ROXOLANA! Хоч я і не вважаю цю пісню запам'ятовуваною, вона все одно змушує серце битись швидше. У стані ейфорії, але з ноткою занепокоєння, я рекомендую всім скачати і послухати онлайн "Набрати повні трюми води і бо стати героями тої війни". Цей трек точно вартий вашої уваги!
  2. Wildfortiful15.05.2024
    Ніколи не думав, що пісня може так відштовхувати. Це як спроба танцювати під дзвін порожніх бочок — чим більше рухаєшся, тим сильніше розчаровуєшся. Чекав на героїзм, але трюми заповнилися лише водою мого розчарування. Жаль.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!