RoxolanaІ Поки Глибока Вода А Глибока І Темна До Самого Дна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Поки Глибока Вода А Глибока І Темна До Самого Дна

Пісня виконавиці ROXOLANA "І поки глибока вода" використовує метафору моря та кораблів для опису людських взаємин, долі і суспільних викликів. Вона розповідає про подорож кожної людини через життя, де кожен є кораблем, що пливе у великому океані долі. Хвилі символізують життєві випробування та зміни, а глибока вода - непередбачуваність та таємницю нашого існування.

Автор піднімає питання взаємодії між людьми, їхній внутрішній світ, порушує тему зради, зависті та війни за власне "я". Описується, як індивіди часто стикаються з труднощами, втрачають орієнтири, але продовжують шукати правду та свій шлях до "берега", несучи на собі "поранені душі". Ця подорож - випробування, де деякі "кораблі" не досягають мети, оскільки зазнають "підлості" від інших, але також і про тих, хто прагне вижити та знайти своє місце під сонцем.

Завершується пісня думкою про те, що океан життя знає набагато більше, ніж ми можемо уявити, тримаючи в собі секрети всіх, хто в ньому плавав. Це нагадування про скромність та про важливість глибшого розуміння життя та нашої ролі в ньому. Метафора кораблів та моря служить нагадуванням про непередбачуваність життєвих подорожей та про те, що кожен з нас несе в собі глибину, про яку мало хто знає.

Коментарі (3)
  1. Sibkoheatyp2.06.2024
    Пам'ятаю, як вперше почув цю пісню, і вона глибоко зачепила мене своєю мелодією. В темні часи, коли панує песимізм, ця пісня дає можливість зануритися в роздуми і ностальгію. Зараз саме час скачати її і знову відчути ці незабутні емоції. "І поки глибока вода а глибока і темна до самого дна" від ROXOLANA - це щось особливе, що варто мати у своїй колекції.
  2. Mingsacreytea23.05.2024
    Сьогодні випадково натрапила на одну пісню, яка здалася такою ж темною і глибокою, як і моя душа зараз. Не знаю, чи то від втоми, чи від цього дивного змішаного відчуття всередині, але вона якось зачепила. Слухаю і намагаюся зрозуміти, що саме так викликає це смущення...
  3. Ncerwastcicmisp15.05.2024
    Ця мелодія ніби тягне у глибину власних думок, де можна зануритись без залишку. Ідеальний саундтрек для роздумів у темну та хвилюючу ніч
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!