LobodaА Тільки Трішки Втомлена І Все

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Тільки Трішки Втомлена І Все

Пісня "А тільки трішки втомлена і все" виконавця LOBODA є потужним виразом непохитного духу українського народу, який, незважаючи на випробування, залишається нескореним і незломним. Лірика передає відчуття втоми, але не слабкості чи капітуляції. Чаша терпіння символізує накопичені виклики та боротьбу, які перевищили межу терпимості, ведучи до неминучої відплати за злочини.

У другому абзаці пісні розповідається про будівництво власної країни, яке було жорстоко перервано навалою ззовні. Вороги, бажаючи "зими" в метафоричному сенсі, прийшли розбити мир і спокій, змусивши людей залишити свої домівки. Це порушення спокою порівнюється з ламанням калини вітром, що наголошує на жорстокості актів агресії та втраті.

Останній абзац пісні підкреслює рішучість українців ніколи не пробачити та не забути злочини, скоєні проти їх народу. Обіцянка зустріти кожного з агресорів "по-українськи" вказує на готовність захищати свою свободу та незалежність до кінця. Співак наголошує на всепроникному дусі свободи, який є в кожному українці, і на готовності захистити свою країну, що підкріплюється згадкою про гнів українських синів і невідворотність справедливої відплати за злочини. Пісня відгукується могутнім кличем до єдності, сили та незламності українського народу у відповідь на виклики, з якими він зіткнувся.

Коментарі (3)
  1. Subscalfalu21.05.2024
    Здається, ця пісня створена для таких, як я – трохи втомлених і байдужих. Якщо хочете відчути ту загадкову меланхолію, яка ховається в кожній ноті, не гайте часу, а краще скачайте її зараз.
  2. Leudercontrecht15.05.2024
    Здається, це саме те, що потрібно для підняття настрою після важкого дня. Цей трек заряджає енергією та дарує відчуття легкості. Просто слухай і відчуй силу музики
  3. Adprocexdis8.05.2024
    Ця мелодія - як зітхання на розі весни і літа. Відчуваю, що кожен акорд малює невидимі картини у моїй душі, змушуючи серце битися в такт ніжним вібраціям тривоги та мрій. Прекрасно, коли музика вміє так тонко торкатися струн
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!